Go to Top

Fup Ansat

Hyr en fup ansat, og lad dine medarbejdere få deres livs latter

Fra første dag den fup ansatte, X, sætter sine ben i din virksomhed, er der garanti for morskab. Dine medarbejdere vil undre sig, trække på smilebåndet, krølle tæer i skoene og forarges over X’s forfærdelige opførsel.

Og morskaben starter ikke først til firmafesten eller julefrokosten, nej, allerede i dagene forinden er X på banen. Der vil blive hvisken i krogene, og nogle vil måske nægte at samarbejde med den mærkelige person.

Ansættelsen

Dine medarbejdere får indtryk af, at der er tale om en ny ansættelse

X ankommer til din virksomhed til en jobsamtale og præsenteres for de øvrige ansatte. På den måde får dine medarbejdere indtryk af, at der er tale om en ny ansættelse. Jobsamtalen forløber næsten normalt, selvom der er visse tegn på, at X har rotter på loftet. Det kan være, hun fortæller detaljer om sin sygdom eller kommer med detaljerede uddrag af sin livshistorie. Alt sammen med en selvhøjtidelig mine.

Rundvisning, præsentation og sygemelding indtil dagen før firmafesten

X bliver vist rundt i virksomheden og præsenteres som den flex-jobansatte, der har en sjælden sygdom. Allerede nu begynder pinlighederne at falde over hinanden, så dine medarbejdere må græmmes. Da X skal begynde på jobbet næste dag, melder hun sig syg, fordi hendes hamster er død, hun græder højlydt i telefonen – det fortsætter indtil dagen før festen. Til festen dukker X op lidt for sent, og entreen går ikke stille for sig!

Festen

X gør sig synligt bemærket til firmafesten ved sin påklædning, opførsel og kræsenhed

X’s påklædning er helt hen i vejret – vovet eller meget grim. X kan ikke lide maden og hiver rugbrød og makrel i tomat op af tasken og fortæller sidemanden og dem overfor, at hun er ret kræsen. Senere synes X, at bh’en strammer, og tager den af ved at trække den ud gennem det ene ærme. Sådan fortsætter pinlighederne. Der bliver helt sikkert rav i den.

Latter og forargelse topper ved afsløringen af X

X’s opførsel vil vække latter og forargelse til festen og vil give dine ansatte noget at snakke om. Det bliver med garanti ikke kedeligt. Til slut afsløres den fup ansatte af chefen. Latter og forargelse topper ved denne afsløring, og der kan nu grines åbenlyst – et sjovt og helt igennem anderledes indslag til firmafesten.

Den fup ansatte er en figur, der skal opleves!

Showets varighed

Aftales med kunstner

Referencer

Arrangement med vores forhandlere

Hun kan til hver en tid blive ansat hos os! Vi er simpelt hen så glade for Benitta. Senest har hun været vores nye (pinlige) medarbejder ved et arrangement med vores forhandlere. De havde allesammen ondt af mig. Tidligere har vi haft besøg af Strisser Åse ved min mands 50 års fødselsdag. Mega god oplevelse for min mand. Benitta er rigtig god til at føle hvor langt hun kan gå, så det bliver aldrig tå krummende pinligt. Hun får alles opmærksomhed og fuldstændige tillid. Vi elsker hende – og ja, Benitta – det gør vi altså!

De kærligste hilsner fra Bente Geil – Geilsk.

YIT – Omtale af Fup ansat

Hej Benitta.
Tusind tak for super sjov underholdning til vores julefrokost på YIT.
Vi har fået rigtig mange tilbagemeldinger fra vores julefrokost – ALLE har sagt, at det simpelthen har været den sjoveste julefrokost i mange år, og vi har efterhånden holdt en del.
Vi har kun store roser at give dig, du gjorde det rigtig godt – Vi griner stadig.

Hilsen Kontor personalet
YIT.

Danish Crown – Omtale af fupansat

Vi her på Danish Crown havde arrangeret ” underholdning ” til vores årlige Julefrokost ,med Benitta, som fupansat og det blev et show, vi sent vil glemme.
Et tilbudt fra Horsens kommune, hvori Benitta skulle i job aktivering, oppe på kontoret ved os kontor piger, i 7 uger. Alle de mandlige kollegaer var noget interesseret i og se hende til vores firma julefrokost, og fuppet – det blev de alle sammen…..Ej, hvor blev de dog skuffet ved synet af Benitta, både verbalt og nonverbalt. He He… ( De troede at hun var en lækker lille sag, men hun var aldeles ” total ” modsat.)
Det var alle tiders show du lavede Benitta, med masser af sjove indslag. Hele vejen igennem dit show, lå vi alle sammen flade af grin.
Da du begyndte at hive din medbragte madpakke frem ved bordet var der ikke et øje tørt, de der sad nærmest, var rundt og fortælle hvad der skete, samtidig med at de var overmandet af latterkrampe. Man kan vist roligt sige, at det var en kæmpe succes. Vi vil gerne her fra Danish Crown sige dig stor TAK for en forrygende og meget underholdende aften.

Mvh.
Danish Crown

HOTEL PROPELLEN

Hej Benitta,
Ja, men det er dog den bedste joke vi nogensinde har lavet med personalet, og de taler stadig om “Randi”.
Bare det at observerer deres forskellige reaktioner, som spændte lige fra latter til medlidenhed og ikke mindst forargelse. Et fantastisk koncept som blev super vellykket, da du er utrolig professionel i din måde at agere på og kørte din rolle lige til grænsen, så du stadig var troværdig. Det er nok værre med min troværdighed i.f.t. personalet, de siger jeg aldrig mere skal komme med en praktikant. 🙂

SUPER god underholdning og en fantastisk aften.

Mvh
HOTEL PROPELLEN
Birgitte Broch

Plejehjemmet “Sct. Olaf”

Hej Benitta.
Tak for underholdningen til vores personalefest. Der bliver stadigvæk talt og grinet af din underholdning. En enkelt person har udtalt, at han på mandag vil gå til ledelsen for at kræve vi ikke skulle ansætte Randi Jensen.
Jeg har kun hørt, at det var alle tiders underholdning.

Venlig hilsen
Steen B. Olesen
Plejehjemmet “Sct. Olaf”

VitaLys I/S

Hejsa Benitta
Tak for den bedste underholdning til vores fest i fredags. Der grines over hele virksomheden i dag.
To medarbejdere har under festen, vædet om du var fup eller rigtig, de har vædet neger kys til hele virksomheden, så det står klar nede i kantinen i dag ha ha ha.
Vi savner Randi i dag, folk havde sådan glædet sig til hun skulle starte herude. Så vi har meddelt medarbejderne at Randi holder barnets første sygedag i dag
Endnu engang tak for en kanon oplevelse og der tog vi sku røven på de andre VitaLysér…… Samt Lysin-pigen, som hun kommer til at hedde fra nu af 🙂

Med venlig hilsen
Malen Mosegaard
VitaLys I/S

MVNO Systems A/S

Hej Benitta
Vi havde hyret ”Randi” til at dukke op til et firmaarrangement, hvor hun skulle agere ny medarbejder. Hun havde foruden været til jobsamtale på vores kontor, som gjorde situationen super realistisk.
Det var ubeskriveligt sjovt, og alle havde en fantastisk aften i selskab med Randi.
Hun var rap i replikken, og fik fyret nogle ting af som stadig er husket og hørt til frokost.

Randi var gennemført kikset, underholdende og fik brudt et par tabu’er der faktisk gjorde at medarbejderne rykkede tættere på hinanden. En fantastisk aften vi sent vil glemme”

Med venlig hilsen
Sabrina D. Nielsen,
Teamchef

Thisted Kommune – Bosted

Som en del af projekt: Wellness og Sansestimulering for beboerne her på plejecenteret havde vi i uge 21 besøg af rytmeterapeuten Lykke Gørting. Vi har flere forskellige målgrupper hos os; senhjerneskadede, demente, somatiske ældre og psykisk syge. Lykke Gørting blev taget rigtig godt imod, og flere af beboerne grinte fra hun trådte ind ad døren, til hun gik igen. Det var en fantastisk formiddag, hvor mange af beboerne blomstrede op og var med på spas og løjer. Til sidst sad vi alle, både beboere og medarbejdere, med sjove hatte, briller og parykker som en opløftende afslutning på arrangementet. Det var rigtig godt, at Benitta til sidst fortalte hvem hun rigtig var, så beboerne ikke troede vi skulle have en så skør ansat her på stedet.

Thisted Kommune

Fupansat

Hej Benitta. Tusind tak for underholdningen til vores julefrokost hvor du var fup-ansat. Det var virkeligt et scoop. Personalet mente, at chefen havde ansat en der var psykisk syg og meget andet og forvirringen var total fordi du havde været til ansættelsessamtale 14 dage inden festen. Showet kan varmt anbefales og vi snakker om det hver dag. SUPER.

Mvh. Gitta Favlund‎