Go to Top

Tupperware Randi

Tupperware Randi – et festligt indslag med latterkrampe-garanti

Randi er en kristen kvinde på 39 år. Hun er folkeskolelærer og underviser i dansk, hjemkundskab og selvfølgelig kristendom. Randis mand er præst, og sammen har de to dejlige børn på henholdsvis 14 og 16 år.

Nu hvor Randis børn er blevet ældre, og Randi har fået mere tid til sig selv, er hun begyndt at tage ud at demonstrere Tupperware i sin fritid, som jo er så populært. Det første sted, Randi demonstrerer Tupperware, er i en SWINGERKLUB, hvor de vist nok bruger tiden på at danse og svinge rundt med hinanden. Randi tror, det er en danseskole.

Randis næste demonstration af Tupperware er til jeres fest, og det viser sig, at Randi har fået forbyttet sin Tupperwaretaske i swingerklubben

Showet

Randi opdager, at tasken ikke er fyldt med Tupperware

Randi præsenterer sig selv og går i gang med at stille sin Tupperware frem. Men hjælp! Det er slet ikke den Tupperware, Randi demonstrerede sidst, men en masse udstyr fra swingerklubben. Randis taske er fyldt med unævnelige ting og sager, som det må være op til jeres fantasi at afgøre, hvad skal bruges til i et køkken.

Randi prøver at demonstrere de mærkelige ting i tasken

Randi har aldrig set sådanne ting for sine øjne. Hun prøver nu på bedste vis at holde facaden og gennemgå de mange mærkelige ting, hun har fået med sig fra swingerklubben. Det bliver uden tvivl ustyrligt sjovt, og dine gæster vil ligge ind over bordene i latterkrampe, når Randi med lettere nervøse trækninger – både verbalt og nonverbalt forsøger at gennemgå genstandene fra swingerklubben, som var det helt almindelig Tupperware.

Showet sætter gang i gæsternes egen livlige fantasi

Showet er ikke vulgært, men nærmere uskyldigt, fordi Randi tydeligvis ikke ved, hvad det er for nogle remedier, hun står med. Hun nævner dem derfor ikke med de rette ord, og hvad de forskellige ting kan bruges til, er op til gæsternes egen livlige fantasi. Men der er garanti for et godt grin, som alle sent vil glemme.

Egnet til alle fester, hvor der godt må være sjov og spas, som går lige til grænsen

Showet er velegnet til polterabend, svendegilde, julefrokost, firmafest, fødselsdag – ja til alle fester, hvor der godt må være sjov og spas, som går lige til grænsen, uden at det bliver hverken plat eller vulgært.

Showets varighed

Ca. 30 minutter.

Video:

festunderholdning3

Referencer

Julefrokost

Hej Benitta

Jeg kan på vegne af festudvalget og resten af selskabets vegne klart melde tilbage at det var super god underholdning. Det var rigtig sjovt og passede perfekt ind i vores firma julefrokost. Du formåede virkelig at sætte gang i vores fest og folk morede sig virkelig. Det levede 100 % op til vores forventninger.

Med venlig hilsen
SK Forsyning A/S

Byfest i Mønsted

Her lige en tilbagemelding fra Mønsted.
Du var simpelthen byfestens højdepunkt, alle snakker om dig, og dem der så dig torsdag, roser dig til skyerne, og dem der gik glip af dig, ærgrer sig jammerligt.
Du forstår at ramme bredt, så både ung og gammel kan grine, og du rammer lige den balance, hvor det er rigtig sjovt, og ikke plat eller vammelt. Bliv endelig ved med det du gør, for det er du rigtig god til.

Jeg håber du får rigtig god vind i sejlene fremover, og jeg håber også, at jeg skal se dig optræde igen engang.

Mange Hilsner
Jette Bertel Mønsted

Privat fest

Kære Benitta.
Tusind Tak for en super fed underholdning til min fest i lørdags. Det er ikke løgn, når du i din folder skriver ” Underholdning i Verdensklasse”, for det må jeg sige at det var !!!!!

Det er lang tid siden at jeg har grint så meget – jeg havde helt ondt i kæberne bagefter. Jeg vil også gerne lige fortælle dig, at mine gæsters tilbagemelding på dit show har været meget positivt. Mange roser til dig….
Endnu engang tusinde tak og god medvind fremover.

Knus fra Lajla i Skive.

Vildbjerg Apotek

Hej Benitta.
Jeg vil gerne sige dig tak for sidst. Vi morede os alle fortrinligt, du var et rigtigt godt indslag. Særlig vil jeg sige dig tak for det du lavede om chefen, det ramte du perfekt og gik ikke over grænsen. Han syntes også at det var rigtig sjovt. Man er altid nervøs, når man udlevere noget om en anden person til en, man ikke kender, det ramte du perfekt, og gik ikke over grænsen, tak for det.

Hilsen Dagmar.
Vildbjerg Apotek.

Blue Water Shipping

Hej Benitta og så manne slavs tak for sidst.
Fantastisk topklasse underholdning. Både Fupfotograf og Tubberware Randi sad lige i skabet. Alle har rost vores firma tur til skyerne. Det er jo netop denne form for uforpligtigende underholdning som passer til en firma tur. Folket skal underholdes og det blev de til en 12´er på den nye skala.
Vi vil helt sikkert vende tilbage og prøve en af dine andre figurer.

Blue Water Shipping, Odense
Per Offersen

Forsamlingshus på Vestsjælland

Vi havde fornøjelsen af at få besøg af Tubberware Randi i vores forsamlingshus på Vestsjælland.

Det er ganske enkelt for genialt. Det er længe siden jeg har set og hørt så mange glade gæster JUBLE i kor over den kvinde altså.

Jeg kan 500% stå inde for, at bedre underholdning skal man godt nok lede længe efter. Det er ikke sidste gang vi har haft besøg af den kvinde, måske bare i en ny forklædning næste gang

Tusind tak endnu engang for besøget.

De kærligste Hilsner fra Charlotte Svendsen.