Go to Top

Tupperware Randi

Tupperware Randi – et festligt indslag med latterkrampe-garanti

Randi er en kristen kvinde på 39 år. Hun er folkeskolelærer og underviser i dansk, hjemkundskab og selvfølgelig kristendom. Randis mand er præst, og sammen har de to dejlige børn på henholdsvis 14 og 16 år.

Nu hvor Randis børn er blevet ældre, og Randi har fået mere tid til sig selv, er hun begyndt at tage ud at demonstrere Tupperware i sin fritid, som jo er så populært. Det første sted, Randi demonstrerer Tupperware, er i en SWINGERKLUB, hvor de vist nok bruger tiden på at danse og svinge rundt med hinanden. Randi tror, det er en danseskole.

Randis næste demonstration af Tupperware er til jeres fest, og det viser sig, at Randi har fået forbyttet sin Tupperwaretaske i swingerklubben

Showet

Randi opdager, at tasken ikke er fyldt med Tupperware

Randi præsenterer sig selv og går i gang med at stille sin Tupperware frem. Men hjælp! Det er slet ikke den Tupperware, Randi demonstrerede sidst, men en masse udstyr fra swingerklubben. Randis taske er fyldt med unævnelige ting og sager, som det må være op til jeres fantasi at afgøre, hvad skal bruges til i et køkken.

Randi prøver at demonstrere de mærkelige ting i tasken

Randi har aldrig set sådanne ting for sine øjne. Hun prøver nu på bedste vis at holde facaden og gennemgå de mange mærkelige ting, hun har fået med sig fra swingerklubben. Det bliver uden tvivl ustyrligt sjovt, og dine gæster vil ligge ind over bordene i latterkrampe, når Randi med lettere nervøse trækninger – både verbalt og nonverbalt forsøger at gennemgå genstandene fra swingerklubben, som var det helt almindelig Tupperware.

Showet sætter gang i gæsternes egen livlige fantasi

Showet med Tubberware Randi er IKKE for børn, sarte sjæle og humorforladte speltbrødspisene quinder og deres hårdtstrålepissende træmænd.

Vi tror nemlig ikke, at de kan gennemskue, at Tubberware Randi er fuldstændig uskyldig og tydeligvis ikke ved, hvad det er for nogle remedier, hun står med i hånden. For Randi er det Tubberware, der dog ser lidt anderledes ud, end hun er vant til, og hun forsøger på bedste vis at demonstrere, som hun plejer…

Derfor nævner hun ikke med de rette ord, hvad de forskellige ting kan bruges til, det er op til gæsternes egen livlige fantasi.

Egnet til ”næsten” alle slags fester, hvor det godt må være lidt ekstra lummert og ”under” bordkanten.

Showet er meget populært til polterabend, svendegilde, julefrokost, firmafest, fødselsdag.

Showets varighed

Ca. 30 minutter.

festunderholdning3

Menu