Go to Top

Tupperware Randi

Tupperware Randi – et festligt indslag med latterkrampe-garanti

Randi er en kristen kvinde på 39 år. Hun er folkeskolelærer og underviser i dansk, hjemkundskab og selvfølgelig kristendom. Randis mand er præst, og sammen har de to dejlige børn på henholdsvis 14 og 16 år.

Nu hvor Randis børn er blevet ældre, og Randi har fået mere tid til sig selv, er hun begyndt at tage ud at demonstrere Tupperware i sin fritid, som jo er så populært. Det første sted, Randi demonstrerer Tupperware, er i en SWINGERKLUB, hvor de vist nok bruger tiden på at danse og svinge rundt med hinanden. Randi tror, det er en danseskole.

Randis næste demonstration af Tupperware er til jeres fest, og det viser sig, at Randi har fået forbyttet sin Tupperwaretaske i swingerklubben

Showet

Randi opdager, at tasken ikke er fyldt med Tupperware

Randi præsenterer sig selv og går i gang med at stille sin Tupperware frem. Men hjælp! Det er slet ikke den Tupperware, Randi demonstrerede sidst, men en masse udstyr fra swingerklubben. Randis taske er fyldt med unævnelige ting og sager, som det må være op til jeres fantasi at afgøre, hvad skal bruges til i et køkken.

Randi prøver at demonstrere de mærkelige ting i tasken

Randi har aldrig set sådanne ting for sine øjne. Hun prøver nu på bedste vis at holde facaden og gennemgå de mange mærkelige ting, hun har fået med sig fra swingerklubben. Det bliver uden tvivl ustyrligt sjovt, og dine gæster vil ligge ind over bordene i latterkrampe, når Randi med lettere nervøse trækninger – både verbalt og nonverbalt forsøger at gennemgå genstandene fra swingerklubben, som var det helt almindelig Tupperware.

Showet sætter gang i gæsternes egen livlige fantasi

Showet er ikke vulgært, men nærmere uskyldigt, fordi Randi tydeligvis ikke ved, hvad det er for nogle remedier, hun står med. Hun nævner dem derfor ikke med de rette ord, og hvad de forskellige ting kan bruges til, er op til gæsternes egen livlige fantasi. Men der er garanti for et godt grin, som alle sent vil glemme.

Egnet til alle fester, hvor der godt må være sjov og spas, som går lige til grænsen

Showet er velegnet til polterabend, svendegilde, julefrokost, firmafest, fødselsdag – ja til alle fester, hvor der godt må være sjov og spas, som går lige til grænsen, uden at det bliver hverken plat eller vulgært.

Showets varighed

Ca. 30 minutter.

festunderholdning3

Se videoer:

Referencer

Underholdning til fest

Hej Randi Tusind tak for din fremvisning af tupperware fra det nye katalog, noget anderledes plastik produkter end forventet. Ha Ha fantastisk underholdning, mega god til at få alle med. Det har været en fornøjelse at booke Benitta til vores lille fest. TAK
Venlig hilsen Hørning Gymnastikforening – Thomas Rønnow.

Fantastisk!!

Vi var så heldige at have besøg af Tupperware-Randi fra Bambino-Booking til vores firmajulefrokost i fredags, og det var intet mindre end fantastisk fra start til slut. Man får i den grad rørt lattermusklerne. Kan varmt anbefales!

M.v.h. Sofie Ravn.