Go to Top

Score Coachen – Lilly Love

Lilly Love – Score coachen – all you need is LOVE
Gode råd til at møde den helt store kærlighed!

Mangler festens hovedperson, kvinden eller manden i sit liv? Så bare rolig, der er håb forude. Med et besøg af Lilly, bliver man klædt ordentligt på, til at score sin kommende partner.

Når kærligheds coachen Lilly indtager festen, ved hun helt nøjagtigt, hvad der skal til, for at hovedpersonen kan finde kærligheden, og få nemmere ved at score den eneste ene.

At fastholde en partner i sit liv – kan være svært, og derfor deler Lilly gerne ud af sin store viden og erfaring i kærligheds universet. 

Lilly har dog aldrig selv haft en fast kæreste – (HVOFOR MON)???

Showet

Lilly LOVE er ikke blot for de unge – men også til de gamle garvede og desperate singler. Hun giver gerne, gode (i følge hende selv) råd til både gæster og værter om alt i kærlighed livet. Hun siger tingene på hendes helt egen og ufiltrerede facon. Som Lilly siger: hvis man ingen kæreste har, er det godt man har Lilly LOVE.

På forhånd har Lilly fået nogle stikord eller sjove historier om festens hovedperson, som flettes ind i showet – så det dermed bliver et sjovt og personligt indslag. Det kan være episoder, hvor vedkommende har jokket i spinaten, eller sjove og genkendelige træk som kendetegner vedkommende.

Det er underholdning i verdensklasse, når kærligheds coachen indtager festen

Det er bestemt ikke kedeligt at få terapeutisk førstehjælp om kærlighed fra Lilly. Hun griber fat om de udfordringer, der evt. måtte være – også selvom vedkommende, der får hjælp, måske ikke heeeelt selv er klar over, at der er nogle problemer. Vi garanterer, at Lilly har ganske specielle teorier og løsninger, der med sikkerhed aldrig er set eller hørt før.

Kærligheds coachen Lilly er med til at gøre festen uforglemmelig

Giv festens hovedperson/er en forrygende og hylende morsom oplevelse. Med kærligheds coachen er der garanti for en yderst morsom og sjov oplevelse, som gæsterne og hovedpersonen/erne sent vil glemme. Showet er et festligt alternativ til den traditionelle festsang eller tale.

Showet er også velegnet til andre typer festlige arrangementer

Showet behøver ikke nødvendigvis at omhandle singlelivet, men er også velegnet til bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag, firmafest, jubilæum, svendegilde, kort sagt til alle festlige lejligheder.

Showets varighed

Ca. 30 minutter.


Menu