Go to Top

Underholdning til firmafest

Fantastisk underholdning til firmafest

Book festlig og hylende sjov underholdning til firmafesten, der får alle på arbejdspladsen til at skrige af grin.

Få besøg af en entertainer med 7000 shows bag sig

Kvinden bag Jodle HeidiFupfotografenStripper ÅseFupveninden eller Fupkæresten og alle de andre er selvfølgelig mig – entertaineren Benitta.

Siden 1998 har jeg levet af at underholde – og jeg har lavet mere end 7000 shows. Jeg har optrådt i små virksomheder med ganske få ansatte – og til store fester, hvor der var omkring 1000 gæster. Men ved du hvad? Jeg kan næsten ikke vente med at give et grinebidershow til den fest, du planlægger! Du kan booke et standardshow, som jeg har optrådt med mange gange og haft stor succes med. Men vi kan også aftale, at jeg laver et personligt indslag med historier om en eller flere personer på arbejdspladsen, så showet bliver unikt og personligt. Det skaber masser af smil og latter.

Vælg mellem mange sjove og festlige indslag

Du kan f.eks. invitere Kirsten Giftekniv til at score de mandlige kolleger – uanset om de vil det eller ej! Eller hvad med Fupfotografen, der vil gå temmelig langt for at få de sjove billeder i kassen? Du kan også booke et uventet besøg af Fupmedarbejderen. Hun er kollegaen, som aldrig bliver glemt! Den nye ansatte kommer til ”ansættelsessamtale” nogle dage før festen, hvis det ønskes. Hun ser ganske almindelig ud – men opfører sig dog lidt specielt – og hun skaber med sikkerhed snak i krogene!

Men det hele bliver bare endnu værre og meget sjovere til firmafesten … Vent og se, hvordan en festlig og forundret stemning breder sig – indtil det bliver afsløret, at den mageløse ansatte er udsendt fra Bambino Booking!

Du skal ikke gøre andet end at glæde dig

Jeg glæder mig til at optræde, og det er altid en ny oplevelse for mig. Det skal også være en stor oplevelse for jer, når jeg underholder. Derfor forbereder jeg mig grundigt, så jeg ved, at jeg kan få alle til festen til at grine, så tårerne triller ned ad kinderne.

Sådan foregår det, når du booker underholdning til firmafest:

  • Du ringer til mig på telefon 26 92 28 42 eller sender mig en forespørgsel  med information om dit arrangement. Så vender jeg hurtigt tilbage med forslag og et tilbud.
  • Hvis du herefter ønsker at booke et show, tager vi en snak om dine/jeres idéer til showet. Hvis du ønsker et personligt show, beder jeg dig sende en mail med nogle sjove historier om de personer, der skal deltage i showet, som jeg må bruge i min forestilling.
  • Jeg skriver manuskriptet til showet, hvis du har bestilt et personligt indslag. Du bliver ringet op et par dage før festen, hvor vi går manuskriptet igennem. Det giver dig chance til at fortælle mig, om noget skal ændres.
  • Efter vores samtale forbereder jeg forestillingen, så jeg er klar til jeres firmafest; men selvom jeg har et fast manuskript, improviserer jeg gerne for at sikre, at alle får en sjov oplevelse.
  • Når dagen kommer, kan du føle dig helt tryg! Jeg ankommer i god tid, så jeg er klar til at give jer et fantastisk show, som alle vil huske med et kæmpe smil. Jeg medbringer alt, hvad jeg skal bruge – også lydanlæg og mikrofon, hvis du ønsker det.

OBS: Ved større firmaarrangementer skal du som arrangør selv stå for lyd og trådløs headseat

Glæd dig – jeg har styr på det hele lige fra begyndelsen til sidste klapsalve!

Ring – og få et fantastisk show fra Bambino Booking

Ring til mig på telefon 26 92 28 42 i dag – eller send din forespørgsel om underholdning til firmafest, så vender jeg hurtigt tilbage.

Menu