Go to Top

Underholdning til konfirmation

Få festlig underholdning til konfirmation med et grinebidershow fra Bambino Booking

Tiden går, klokken slår! Snart skal du booke underholdning til konfirmationsfest for det barn, der lige før sov trygt i dine arme … Heldigvis kan du overlade scenen til mig, Benitta – kvinden bag Stripper Åse og Fupfotografen, Sygeplejersken, Musikterapeuten, Den Skøre Tjener og andre sjove karakterer. Jeg er klar til at trække i kostumet, når du vil overraske konfirmanden med fantastisk underholdning. Du kan booke et show til din søn eller datter – men selvfølgelig også meget gerne til den konfirmation, hvor du er gæst.

Jeg lever af at underholde glade mennesker – og elsker mit arbejde. Siden jeg optrådte for første gang i 1998, har jeg underholdt over 7000 gange. Ofte optræder jeg flere gange for samme kunde.

Ring 26 92 28 42 eller send mig en forespørgsel – jeg glæder mig til at høre fra dig!

Vælg et personligt show – eller en standardforestilling

Et show fra Bambino Booking er et perfekt alternativ, hvis du synes, det er svært at holde en tale eller skrive festsang til konfirmanden. Du kan booke et show, som jeg har optrådt med mange gange, en du kan også få et personligt show med sjove historier om dagens konfirmand – eller om gæster, som står konfirmanden nær.

Til konfirmationer er TerapeutenDen Skøre TjenerMusikterapeutenFupfotografenStripper Åse og Rytme Dorte altid blandt festens mest populære karakterer. Du kan selvfølgelig også vælge en anden af karaktererne fra Bambino Booking. Det er op til dig – men jeg vejleder dig meget gerne!

Book vovet eller bare vildt sjov underholdning til konfirmation

Hvis det gerne må være lidt vovet, kan du vælge et show med Stripper Åse. Åse optræder helst for drenge, som er lidt fremme i skoene – og hun elsker at drille konfirmanden og gæsterne. Men selvom Åse altid giver den fuld skrue, er showet hverken vulgært eller tåkrummende – det er jo ikke rigtig strip. Hvis du ønsker det, kan showet også afsluttes uden komisk strip.

Det bliver lidt mindre vovet, men vildt sjovt, hvis du booker et standardshow med Fupfotografen, hvor du får kanonsjove billeder og suveræn underholdning med i købet – eller måske Den Skøre Tjener frk. Balle, som elsker at gøre alle gæster glade og smitte dem med sit skønne humør.

Du kan også få et show, der minder om ”skjult kamera live.” Hvis konfirmanden er god til at holde på en hemmelighed, kan I virkelig tage fusen på gæsterne ved at booke Fupveninden eller Fupgæsten. Fupgæsten er en ven af konfirmanden – eller måske en lærer fra skolen. Det er i hvert fald, hvad gæsterne tror! Ingen kan holde smilet tilbage, når det bliver afsløret af konfirmanden eller forældrene, at den mystiske gæst faktisk er udsendt fra Bambino Booking.

Læs, hvad alle mine glade kunder siger om Bambino Booking.

God forberedelse sikrer dig store smil til konfirmationen

Grundig forberedelse er den hemmelige ingrediens, der gør mine forestillinger til grinebider-hit! Når du booker dit show, giver jeg mig god tid til at høre dine ønsker og idéer. Sammen finder vi ud af, hvad du skal vælge, for at showet bliver en succes både hos konfirmanden og gæsterne.

Måske skal der noget andet til, end du tror. For min erfaring med festunderholdning viser, at de helt unge tit er lidt mere generte, når de er i centrum på deres store dag. Men du kan trygt overlade scenen til mig. Jeg ved, hvad der skal til, og selvom jeg har et fast manuskript, er jeg også god til at improvisere, når der er brug for det. Jeg tilpasser lynhurtigt komikken, så alle i lokalet har det sjovt.

Sådan forbereder jeg underholdning til konfirmation:

  • Vi snakker sammen, og jeg hører om festen, gæsterne og selvfølgelig konfirmanden. Vi finder også ud af, om du skal booke et indslag, jeg optræder med som standard – eller måske et personligt indslag, hvor der indgår sjove historier om gæsterne eller konfirmanden.
  • Hvis du vælger at booke et personligt show efter vores samtale, sender du mig en mail med 5-6 sjove historier om konfirmanden senest 14 dage før arrangementet.
  • Jeg skriver et manuskript, hvor jeg bruger de sjove og søde historier, du har fortalt mig!
  • 3-4 dage før den store dag snakker vi sammen igen, hvis du har bestilt et personligt indslag. Jeg læser mit manuskript for dig, så du kan sige til, hvis jeg skal ændre noget.
  • Til festen er jeg fremme i god tid for at give jer et fantastisk show, som hverken konfirmanden eller gæsterne nogensinde glemmer …
  • Du skal ikke bekymre dig om noget som helst. Jeg medbringer alt, hvad jeg skal bruge – også lydanlæg og mikrofon, hvis du ønske det.

Glæd dig – det gør jeg

Du kan forvente at se overraskede og glade ansigter overalt, når showet begynder!
Send mig en forespørgsel eller ring 26 92 28 42 og få en snak om underholdning til konfirmation. Det er altid mig personligt, du taler med i telefonen!
Du får med garanti et festligt show, hvor humøret er helt i top.

Menu