Go to Top

Lykke Gør-ting

Terapeut Lykke Gør-ting er underholdning i særklasse, der gør noget sjovt ved festen – og noget godt for gæsten

Det er ikke kun småproblemer, man kan få hjælp til, når personlig coach og moderne terapeut Lykke Gørting indtager festen. Lykke ved lige, hvad der skal til, hvis en gæst eller hovedperson f.eks. har hang til lidt for mange hæk-bajere, har et usundt forhold til skum-fiduser eller gerne vil kvitte lakridspiben. Og sidder der par i forsamlingen, hvor manden, selv efter mange års øvelse, stadig har enormt svært ved at lande de sure sokker i vasketøjskurven, eller kvinder der tror, at gule post-it sedler er det nye tapet, så kan I godt glæde jer – Lykke løser par-kriser, før de begynder at kradse!

Showet

Personlig coach og moderne terapeut Lykke Gørting er ikke blot for børn og sarte sjæle – men også for garvede gamle og panikslagne midaldrende. Hun giver gerne gode (i hvert tilfælde i følge hende selv) råd til både gæster og værter om stort og småt, og siger tingene på hendes helt egen og direkte facon. Som Lykke siger: hvis man ingen venner har, er det godt man har en terapeut .

Det er underholdning i verdensklasse, når Lykke Gørting yder terapi

Det er ikke kedeligt at få terapeutisk hjælp af Lykke Gørting. Hun griber fat om roden på det, der nu trykker lidt – også selvom vedkommende, der får hjælp, måske ikke selv er heeeelt klar over, der er noget der trykker … Vi garanterer, at Lykke har ganske specielle teorier og løsninger på problemerne. Teorier og løsninger, der med sikkerhed aldrig er hørt før.

Terapeut Lykke Gørting er med til at gøre festen uforglemmelig

Lykke Gørting bidrager med grin og latterkrampe til alle typer fester lige fra konfirmation og fødselsdag til bryllup og polterabend og er et morsomt alternativ til festsangen eller talen. Og skal virksomheder holde jubilæum, julefrokost eller firmafest er hun med til at sørge for, der er noget at tale om, når man møder ind mandag morgen.

Lykke Gørting er en figur, der skal opleves!

Showets varighed

Ca. 30 minutter.

Menu