Go to Top

Lykke Gør-ting

Terapeut Lykke Gør-ting er underholdning i særklasse, der gør noget sjovt ved festen – og noget godt for gæsten

Det er ikke kun småproblemer, man kan få hjælp til, når personlig coach og moderne terapeut Lykke Gørting indtager festen. Lykke ved lige, hvad der skal til, hvis en gæst eller hovedperson f.eks. har hang til lidt for mange hæk-bajere, har et usundt forhold til skum-fiduser eller gerne vil kvitte lakridspiben. Og sidder der par i forsamlingen, hvor manden, selv efter mange års øvelse, stadig har enormt svært ved at lande de sure sokker i vasketøjskurven, eller kvinder der tror, at gule post-it sedler er det nye tapet, så kan I godt glæde jer – Lykke løser par-kriser, før de begynder at kradse!

Showet

Personlig coach og moderne terapeut Lykke Gørting er ikke blot for børn og sarte sjæle – men også for garvede gamle og panikslagne midaldrende. Hun giver gerne gode (i hvert tilfælde i følge hende selv) råd til både gæster og værter om stort og småt, og siger tingene på hendes helt egen og direkte facon. Som Lykke siger: hvis man ingen venner har, er det godt man har en terapeut .

Det er underholdning i verdensklasse, når Lykke Gørting yder terapi

Det er ikke kedeligt at få terapeutisk hjælp af Lykke Gørting. Hun griber fat om roden på det, der nu trykker lidt – også selvom vedkommende, der får hjælp, måske ikke selv er heeeelt klar over, der er noget der trykker … Vi garanterer, at Lykke har ganske specielle teorier og løsninger på problemerne. Teorier og løsninger, der med sikkerhed aldrig er hørt før.

Terapeut Lykke Gørting er med til at gøre festen uforglemmelig

Lykke Gørting bidrager med grin og latterkrampe til alle typer fester lige fra konfirmation og fødselsdag til bryllup og polterabend og er et morsomt alternativ til festsangen eller talen. Og skal virksomheder holde jubilæum, julefrokost eller firmafest er hun med til at sørge for, der er noget at tale om, når man møder ind mandag morgen.

Lykke Gørting er en figur, der skal opleves!

Showets varighed

Ca. 25 minutter.

Referencer

Fantastisk underholdning til mine forældres bryllup

Terapeuten Lykke Gør-ting var fuldstændig fantastisk underholdning til mine forældres bryllup, både unge og gamle havde en fest og grinte med. Benitta var forberedt helt ud til fingerspidserne. Helt klart noget vi vil anbefale til andre og måske selv købe en anden god gang.

Knus fra Kamilla.

Underholdning til min datter’ s konfirmation

Tak for det sjoveste show, som du leverede i figuren skole psykologen Lykke Gørting til min datter’ s konfirmation. Du gjorde det så GODT og hele salen var underholdt MAX. Lidt af en opgave at komme ud til sådan et teenager show, men fornemmelsen for at være sjov og uden at gå over grænsen er helt på plads hos “Lykke Gørting” !! Vi griner af dig endnu og kan varmt anbefale et show med en af dine figurer
100% sjov underholdning !!

Mvh. Lene Reinmark.

Terapeuten til guldbryllup

Benitta er kanon. Vi valgte terapeuten til guldbryllup. Hun var fantastisk til at improviserer, og tilpasse sig gæsterne. Gæsterne var flade af grin.

Kh. Birgitte Nielsen.

70 års fødselsdag

Vi havde booket Lykke Gør-Ting terapeut til vores mors 70 års fødselsdag. Det var alletiders underholdning, både mor og alle os gæster blev underholdt og vi fik en masse grin. Vi kan kun anbefale Benitta Bambino Booking til alle.

De varmeste hilsner fra Anne Sall

Super underholdende

Super underholdende, sjov og morsom. Går lige til stregen, men ikke over. Arbejder med stor professionalisme. Meget opmærksom på at det skal være sjovt for den der er hovedpersonen. – Meget god til at inddrage alle ønskede pointer. Kan varmt anbefale Benitta.

Venlig hilsen Helle Kjær.