Go to Top

Fup Veninde Fup Kæreste

Fup Veninde / Fup Kæreste

Skjult kamera live! Udsæt venner og familie for en spøg, de sent vil glemme. Hyr en Fup Veninde eller en Fup Kæreste til din næste private fest. Det vil med sikkerhed give venner og familie noget at tale om, længe efter festen er slut!

Festen

Din nye Fup Veninde eller Fup Kæreste gør sin entre og vækker stor opsigt

Festen er i gang – måske er I allerede ved forretten – da din nye veninde eller kæreste gør sin entre i en påklædning, der er helt hen i vejret – vovet eller meget grim. Nogle får måske rejecocktailen galt i halsen, andre fniser. Sikkert er det, at når du præsenterer din nye veninde/kæreste, X, som du fortæller, at du har mødt i svømmehallen, så får de noget at snakke om ved bordene. X falder nemlig ikke i et med tapetet, og hun har ingen sans for takt og tone!

Aftenen igennem vil X gøre sig uheldigt og pinligt bemærket

Aftenen igennem vil X gøre sig uheldigt og pinligt bemærket over for dine venner og familie. Måske fortæller hun, at hun har fem børn med fem forskellige mænd, og når gæsterne spørger ind til, hvor I har mødt hinanden, indrømmer hun, at det er i en swingerklub og ikke i svømmehallen. Sådan fortsætter pinlighederne under spisningen, og det bliver ikke bedre, når gaverne skal pakkes ud.

Gaven

Gaven – ikke for børn og sarte sjæle

X har selvfølgelig en gave med. Hvad er der i den? Måske er den ikke for børn og sarte sjæle, fx et stykke sexlegetøj. Måske er det bare en billig potteplante fra Netto. Når den pakkes op foran venner og familie, bliver det med garanti morsomt på den pinlige måde. Smilene stivner, eller gæsterne bliver påfaldende stille.

Pinlig tale og en vigtig afsløring under festen

På et tidspunkt rejser X sig og holder en tale, der er så pinlig, at alle krummer tæer. Talen afsluttes med, at X afslører sin identitet, og alle kan få sig en god latter eller ånde lettet op. Uanset reaktionen går dette festlige indslag sent i glemmebogen.

Mulighederne for at tage gas på dine venner og familie er mange og kan planlægges individuelt efter dine ønsker. Det bliver en anderledes og sjov fest!

Showets varighed

Aftales med kunstner

Menu