Go to Top

Underholdning til fødselsdag

Sæt fut i festen med vildt sjov underholdning til fødselsdag

Book underholdning til fødselsdag, der sætter alle gæsterne i festhumør. Du kan selvfølgelig bestille et show som fødselar for at tage fusen på dine gæster – men du kan også forære et show som en fødselsdagsgave til én, du holder af. Du vælger enten et standardshow eller et personligt show, hvor der indgår sjove historier om fødselaren eller gæsterne.

Kirsten Giftekniv, Tupperware Randi, Tante Tut, Fupfotografen og alle de andre festlige karakterer er højt humør for alle pengene – og mere til! Entertaineren bag masken er selvfølgelig mig, Benitta. Jeg har levet af at underholde i mange år. Siden jeg optrådte med mit første show i 1998, har jeg skabt store smil og høj stemning mere end 7000 gange. Det gør jeg også, hvis du booker underholdning til fødselsdagen.

Kontakt mig på telefon 26 92 28 42 – eller send din forespørgsel. Du får altid hurtigt svar.

Få et vanvittig sjovt besøg til næste fødselsdag

Et show fra Bambino Booking er et fantastisk alternativ, hvis du har lidt svært ved at skrive en festsang eller holde en tale. Hvis du ikke allerede har forelsket dig i et bestemt show, guider jeg dig til at vælge det rigtige indslag, når du booker underholdning til fødselsdag. Det skal nok blive sjovt!

Vælg mellem mange sjove forestillinger fra Bambino Booking

Stripper Åse, Jodle Heidi, Terapeuten og Sygeplejersken er altid populære karakterer til fødselsdagen.

Stripper Åse er den glade ejer af et stripperbureau, og hun kan altid få gæsterne til at bryde sammen af latterkramper. Faktisk går hun lige til grænsen for at få alle til at grine med komiske historier om hovedpersonen og ualmindelig sjove rekvisitter, men alligevel er hun en pæn pige, der vejrer stemningen og tilpasser komikken lynhurtigt, så alle i lokalet griner og er i festhumør.
Showet egner sig til både unge og ældre, og komisk strip indgår kun, hvis det er aftalt på forhånd.

En anden populær karakter til fødselsdagsfest er Fupfotografen. Hun er kvinden bag kameraet, der går langt for at få gode billeder fra festen. Meget langt – vent og se!

Hvis du virkelig vil tage fusen på gæsterne, skal du invitere Fupveninden – eller måske Fupkæresten, hvis du er single. Der bliver noget at kigge på – og snakke om. Både Fupveninden og Fupkæresten kan få gæsterne til at spærre øjnene op. For under hele festen gør hun sig uheldigt bemærket – på den sjove måde, altså …

Det hele ender med et kæmpe fællesgrin, når det bliver afsløret, at den mærkelige gæst er udsendt fra Bambino Booking – og at det hele har været rent fup!

Tante Tut er en kvinde, som ingen til festen glemmer igen. Hun er nemlig hele familiens ukendte tante eller en nær ven af hovedpersonen, som fortæller sjove historier om dagens fødselar eller om gæsterne. Det er en sjov og helt speciel oplevelse, der bliver husket længe.

Læs her, hvad glade kunder siger om alle de forskellige karakterer fra Bambino Booking.

Book sjov underholdning til fødselsdag

  • Ring til mig – eller send mig en forespørgsel om et show fra Bambino Booking.
    Jeg glæder mig til at guide dig.
  • Hvis du vælger at booke mig, taler vi sammen igen. Hvis du ønsker et personligt show, skriver jeg et manuskript, hvor jeg fletter de historier om hovedpersonen eller gæsterne ind, som du har fortalt mig.
  • Nogle dage før festen taler vi sammen igen, hvis du har booket et personligt indslag, og jeg hører, om du har rettelser til mit manuskript.
  • Nu kommer den store dag! Jeg kommer naturligvis i god tid, så jeg kan nå at hilse på dig som festarrangør, før det går løs med det lattervækkende show, du har bestilt.
  • Jeg medbringer alt, hvad jeg skal bruge til showet. Hvis du ønsker, at jeg bærer mikrofon i showet, medbringer jeg gerne mit lydanlæg.

Ring 26 92 28 42 – eller send en forespørgsel om underholdning til fødselsdag.
Jeg glæder mig, og det kan du også roligt gøre!

Menu