Go to Top

Rytme Dorte

Rytme Dorthe – lattervækkende, komisk mavedans

Rytme Dorthe er et festligt alternativ til den traditionelle sang. Invitér Rytme Dorthe til din næste fest, det er sjov festunderholdning med lattergaranti, som gæsterne sent vil glemme. Til dagligt driver Rytme Dorthe en danseskole, og hendes speciale er eksotisk mavedans.

Mavedans er det største hit blandt medlemmerne i danseskolen, og Rytme Dorthe er særligt beundret for sin freestyle mavedans, som hun har lært under et studieophold hos en orientalsk mavedansermester i Cairo.

Showet

Rytme Dorthe vil danse freestyle mavedans sammen med festens hovedperson

Rytme Dorthe kommer dansende ind til festens hovedperson for at gratulere på den store dag. Hun fortæller alle gæsterne, at hun vil udøve en freestyle mavedans sammen med festens hovedperson, som nu har gået til mavedans hos Rytme Dorthe i snart et år! Til Rytme Dorthes store overraskelse har ingen af gæsterne hørt om dette ”Vild Med Dans-projekt”. Rytme Dorthe går nu i gang med sin dans sammen med festens hovedperson, så alle ved selvsyn kan se, hvor dygtig en mavedanser han/hun er.

Orientalske rytmer fylder rummet, og dansen går i gang, og ikke et øje er tørt

Rytme Dorthe har heldigvis lidt mavedanserudstyr med i tasken, så festens hovedperson kan blive klædt på til dansen. Gæsterne får herefter med egne øjne at se, hvad festens hovedperson har lært om orientalsk mavedans. Orientalske rytmer fylder rummet, og dansen går i gang. Dansen bliver uden tvivl en stor fornøjelse for både festens hovedperson og for gæsterne, som helt sikkert vil bryde ud i latter, og ikke et øje vil være tørt.

Showet er velegnet til alle typer af festlige arrangementer

Showet er velegnet til alle typer af festlige arrangementer lige fra fødselsdag, svendegilde og herrefrokost til bryllup, sølvbryllup og jubilæum.

Showets varighed

Ca. 30 minutter.

Hvis det ønskes, kan Rytme Dorthe flette sjove historier om festens hovedperson ind i sit show, hvor hovedpersonen har kvajet sig eller gjort sig uheldigt bemærket.

Menu