Go to Top

Rytme Dorte

Rytme Dorthe – lattervækkende, komisk mavedans

Rytme Dorthe er et festligt alternativ til den traditionelle sang. Invitér Rytme Dorthe til din næste fest, det er sjov festunderholdning med lattergaranti, som gæsterne sent vil glemme. Til dagligt driver Rytme Dorthe en danseskole, og hendes speciale er eksotisk mavedans.

Mavedans er det største hit blandt medlemmerne i danseskolen, og Rytme Dorthe er særligt beundret for sin freestyle mavedans, som hun har lært under et studieophold hos en orientalsk mavedansermester i Cairo.

Showet

Rytme Dorthe vil danse freestyle mavedans sammen med festens hovedperson

Rytme Dorthe kommer dansende ind til festens hovedperson for at gratulere på den store dag. Hun fortæller alle gæsterne, at hun vil udøve en freestyle mavedans sammen med festens hovedperson, som nu har gået til mavedans hos Rytme Dorthe i snart et år! Til Rytme Dorthes store overraskelse har ingen af gæsterne hørt om dette ”Vild Med Dans-projekt”. Rytme Dorthe går nu i gang med sin dans sammen med festens hovedperson, så alle ved selvsyn kan se, hvor dygtig en mavedanser han/hun er.

Orientalske rytmer fylder rummet, og dansen går i gang, og ikke et øje er tørt

Rytme Dorthe har heldigvis lidt mavedanserudstyr med i tasken, så festens hovedperson kan blive klædt på til dansen. Gæsterne får herefter med egne øjne at se, hvad festens hovedperson har lært om orientalsk mavedans. Orientalske rytmer fylder rummet, og dansen går i gang. Dansen bliver uden tvivl en stor fornøjelse for både festens hovedperson og for gæsterne, som helt sikkert vil bryde ud i latter, og ikke et øje vil være tørt.

Showet er velegnet til alle typer af festlige arrangementer

Showet er velegnet til alle typer af festlige arrangementer lige fra fødselsdag, svendegilde og herrefrokost til bryllup, sølvbryllup og jubilæum.

Showets varighed

Ca. 25 minutter.

Hvis det ønskes, kan Rytme Dorthe flette sjove historier om festens hovedperson ind i sit show, hvor hovedpersonen har kvajet sig eller gjort sig uheldigt bemærket.

Referencer

Top underholdning til festen

Hun skal bare opleves. Helt fantastiks underholdning, til alle slags fester. Snyd ikke dig selv for topunderholdning fra denne fantastiske quinde.

Hilsen Anette.

Bedste underholdning nogensinde

Hylende morsomt, personligt og godt forberedt.Bedste underholdning nogensinde. Unge som ældre lå flade af grin over Rytme Dortes mavedans.

Hilsen Catja.

Fantastisk underholdning til vores sølvbryllupsfest

Tak for en fantastisk underholdning – alle var vilde med dig. Du var så fint et afbræk i vores sølvbryllupsfest – så tak fordi at du kom.

Hilsen Jan og Dorthe.

Super god og sjov underholdning

Hej Benitta. Det var en super god og sjov underholdning – de begivenheder du havde fået oplyst omkring Jonas, fik du bare formidlet på en rigtigt god og sjov måde.

Jonas var meget glad for din underholdning og gæsterne var meget begejstrede – alle morede sig kongeligt – der var en meget positiv tilbagemelding.

Stig og jeg var meget glade for din underholdning og du levede absolut op til vores forventninger – Tak for at det bare var så godt.

Hilsen
Stig og Tina

Kanon underholdning

Det var helt kanon underholdning og der er allerede flere af mine kollegaer der har sagt at de aldrig havde grinet så meget. Jeg havde en kollega som vi grinede af for han tabte helt kæben da du kom ind af døren, da han så din udklædning som mavedanser. Der er indtil flere som har sagt at de aldrig før har grinet så meget.
Tak for at du var med til at bidrage til at vores fest, så folk fik grinet og de har noget at tale om dagene derpå.

Med venlig hilsen
Susanne Kristensen

Nytårskur

Hej Benitta.

Hos Fjordløberne i Frederikssund havde vi i forbindelse med årets Nytårskur, valgt at hyre Benitta Klit til et underholdende indslag, hvilket blev en kæmpe succes ud over alle grænser.

Benitta havde foreslået os at optræde som Rytme Dorthe, da det jo var en motionsforening som skulle underholdes. Jeg skulle komme med 4 historier om 4 forskellige personer, som uden deres egen viden så blev hovedpersoner i showet.

Alle 96 deltagere i Nytårskuren var meget begejstrede for underholdningen.

Vi kan på det varmeste anbefale Benitta til et festligt indslag!

Venlig hilsen
Jan Mathiesen
Fjordløberne i Frederikssund.

Formidabel gang underholdning

Hej Benitta.
Jeg vil lige sige tusinde tusinde tak for en formidabel gang
underholdning.
Du var helt fantastisk, og der var ros til dig fra alle gæsterne jeg
talte med.
Alle syntes det var hylende morsomt.
Helena var rigtig glad for det vi havde arrangeret for hende.

GODT GÅET, OG ENDNU ENGANG TAK!
Stor hilsen fra Palle

Hej “Rytme Dorte”

Skylder dig en STOR TAK for en virkelig vellykket optræden til Jonna og Henning`s sølvbryllup. Jeg må nok sige, at jeg er overrasket over hvor meget du formåede at få med om dem på så kort tid – og så var det jo helt genialt med gaverne du også havde med. Tror ikke der var nogen ved festen der tidligere havde set dig, men du har helt sikkert vundet mange kunder der. Glæder mig til at se videooptagelserne med jer og høre gæsternes latterudbrud – det siger alt om hvor professionelt du udførte det. Du var helt klart det bedste indslag den aften. Vi vil helt sikkert bruge dig igen og foreslå dig til andre.

På familiens vegne sender jeg de “varmeste” efterårs-hilsner

Tina Morsing Nielsen

Hej Benitta

Vi siger 1000 tak for sidst. Det var en sand fornøjelse og du levede op til forventningerne.
Det er altid risikabelt at hyre en til at komme og lave noget underholdning til en fest med mange mennesker og hvor hovedpersonerne betyder meget for en – derfor var vi selvfølgelig også lidt nervøse for om det ville fungere og om dit show ville “falde i god jord”.

Men da jeg ringede til dig for at booke var jeg allerede der ret sikker på, og tryg ved at overlade underholdningen til dig – og det blev jo en kanon oplevelse og fornøjelse. Både for hovedpersonerne, men også for alle gæsterne der morede sig gevaldigt under dit show.

Endnu engang tak for en super indslag.

Mvh
Natasja og brødre