Go to Top

Strisser Åse

Strisser Åse – et underholdende indslag til din næste fest

Med Strisser Åse som underholdningsindslag til din næste fest er der garanti for, at gæsternes lattermuskler kommer på arbejde.

Strisser Åses show er lattervækkende komik-strip, når det er bedst. Showet er ikke vulgært og kan ses af alle – unge som gamle.

Strisser Åse er mere end strisser, hun er også stripper-strisser

Strisser Åse er altid på pletten. Hendes speciale er afpatruljering af villakvarterer, og mangen indbrudstyv har måttet se sine tyvekoster konfiskeret i gerningsøjeblikket, når Strisser Åse kom forbi. Strisser Åse har pondus og går ikke af vejen for at udfolde sig fysisk, hvis tyvene ikke makker ret. Knippel, håndjern og stopskilt er hendes foretrukne remedier. Men Åse er mere end strisser, hun er også stripper-strisser. Hvis lejligheden byder sig, smider hun gerne uniformen og viser sine buttede former frem.

Showet

Dramatisk start sætter gang i festen

Strisser Åse dukker uanmeldt op til festen og fortæller med stor dramatik, at der har været indbrud hos værten. Allerede her vil latteren begynde at bølge i festlokalet. Strisser Åse fortæller, at hun under en patrulje i nabolaget har set to transvestitter i dametøj på vej ud af værtens hus. Strisser Åse har stoppet indbruddet og sat tyvene bag lås og slå, men da døren jo var sparket ind, har hun valgt at køre forbi festen med tyvekosterne.

Showets højdepunkt er strisser Åses yndige komik-stripshow

Strisser Åses fremvisning af tyvekosterne kombineres med en historie om noget, værten har kvajet sig med. Det bliver med garanti morsomt, og gæsterne vil hyle af grin. Højdepunktet indtræder, når Strisser Åse vikarierer for den stripper, som hun påstår, var hyret til festen, men som desværre sidder på toilettet med ondt i maven. Strisser Åse udfører med stor ynde sit komik-stripshow, og ingen vil kunne holde latteren tilbage.

Strisser Åses show er velegnet til alle festlige lejligheder

Strisser Åses show er velegnet til alle festlige lejligheder lige fra fødselsdag til bryllup og sølvbryllup. Også et hit til svendegilde, firmafest og åbent hus – kort sagt alle festlige lejligheder.

Showet er velegnet til både mænd og kvinder.
Komisk strip i showet er et tilvalg. 

Showets varighed

Ca. 30 minutter.

festunderholdning30

underholdning_bryllup30

Menu