Go to Top

Strisser Åse

Strisser Åse – et underholdende indslag til din næste fest

Med Strisser Åse som underholdningsindslag til din næste fest er der garanti for, at gæsternes lattermuskler kommer på arbejde.

Strisser Åses show er lattervækkende komik-strip, når det er bedst. Showet er ikke vulgært og kan ses af alle – unge som gamle.

Strisser Åse er mere end strisser, hun er også stripper-strisser

Strisser Åse er altid på pletten. Hendes speciale er afpatruljering af villakvarterer, og mangen indbrudstyv har måttet se sine tyvekoster konfiskeret i gerningsøjeblikket, når Strisser Åse kom forbi. Strisser Åse har pondus og går ikke af vejen for at udfolde sig fysisk, hvis tyvene ikke makker ret. Knippel, håndjern og stopskilt er hendes foretrukne remedier. Men Åse er mere end strisser, hun er også stripper-strisser. Hvis lejligheden byder sig, smider hun gerne uniformen og viser sine buttede former frem.

Showet

Dramatisk start sætter gang i festen

Strisser Åse dukker uanmeldt op til festen og fortæller med stor dramatik, at der har været indbrud hos værten. Allerede her vil latteren begynde at bølge i festlokalet. Strisser Åse fortæller, at hun under en patrulje i nabolaget har set to transvestitter i dametøj på vej ud af værtens hus. Strisser Åse har stoppet indbruddet og sat tyvene bag lås og slå, men da døren jo var sparket ind, har hun valgt at køre forbi festen med tyvekosterne.

Showets højdepunkt er strisser Åses yndige komik-stripshow

Strisser Åses fremvisning af tyvekosterne kombineres med en historie om noget, værten har kvajet sig med. Det bliver med garanti morsomt, og gæsterne vil hyle af grin. Højdepunktet indtræder, når Strisser Åse vikarierer for den stripper, som hun påstår, var hyret til festen, men som desværre sidder på toilettet med ondt i maven. Strisser Åse udfører med stor ynde sit komik-stripshow, og ingen vil kunne holde latteren tilbage.

Strisser Åses show er velegnet til alle festlige lejligheder

Strisser Åses show er velegnet til alle festlige lejligheder lige fra fødselsdag til bryllup og sølvbryllup. Også et hit til svendegilde, firmafest og åbent hus – kort sagt alle festlige lejligheder.

Showet er velegnet til både mænd og kvinder.
Komisk strip i showet er et tilvalg. 

Showets varighed

Ca. 25 minutter.

festunderholdning30

underholdning_bryllup30

Se video:

Referencer

Dejlig optræden til vores julefrokost

Vi var superglade for et besøg af Strisser Åse, som med god humor blev midtpunktet for vor fest for en stund. Tak for nogle fede grin, mine kolleger snakker meget om det her mandag morgen.
En dejlig julefrokost, som blev hjulpet på vej af din dejlige optræden. Tak!

Hilsen Tina Rahbek Falk

Suveræn underholdning

Underholdning på meget højt plan!! Dybt professionel og får tilpasset showet til festen. Strisser Åse blev booket til min mands 30 års fødselsdag som en surprice. Hele festen var færdige af grin og alle aldersgrupper hyggede sig. Det bliver der talt om lang tid fremover.

Mvh. Christina Lauersen.

Fantastisk underholdning

Benitta forklædt som Strisser Åse, lavede et fedt og hyle-morsomt show, som fik lattermusklerne strammet helt op. Hun formåede at kombinere sine mere eller mindre frække tilnærmelser, med små-pinlige personlige detaljer om fødselaren – efter mit ønske og informationer til Benitta. Hendes karakter og forklædning som Strisser-Åse er gennemført og hun fanger og underholder sit publikum på den sjoveste vis.  Jeg ønskede at give fødselaren en “personlig gave” og Benitta skuffede mig IKKE. Vi griner og snakker stadig om hende – unge som ældre. Tak for oplevelsen Benitta.

Kærlig hilsen Rikke Moselund.

Sjovt indslag midt under julefrokosten

Politiet kom midt under julefrokosten. Vi havde hyret Strisser Åse til at ruske lidt op i udvalgte kollegaer under den årlige julefrokost. Det klarede hun og hun lavede et fantastisk show med både kropsvisiteringer, strisser skrappe reprimander og et stripshow som vi sent glemmer. Kan anbefales.

Tina Bjerre Tørring.

Konfirmations fest m. strisser Åse

Til vores datters konfirmations fest, kom strisser Åse til stor overraskelse for alle. Det var virkelig et super godt show, hvor der i den grad blev sat gang i lattermusklerne – Vores datter synes at det havde været super godt, også selvom der kom en del afsløringer frem om hende. Gæsterne og vi takker for et kanon godt show der 100 % varmt kan anbefales.

De varmeste hilsner
Gitte Søklint

Holstebro politi

En lille hilsen fra Holstebro politi.
Et forrygende show. God situations fornemmelse. God til af strikke vores historier ind i showet. Super sjov og professionel underholdning. Godt show med masser af humor.

Tak for en underholdende aften.
De varmeste hilsner Holstebro politi.

Heidi & Bjarnes Bryllup

Hej Benitta.

Vi vil gerne sige dig STOR TAK for dit meget underholdende show ved Heidi & Bjarnes bryllup. Vi var særdeles godt underholdt, unge som gamle. Folk vågnede da i hvert fald op da sirenen gik i gang. Vi syntes at du var god til at bruge de historier vi havde skrevet, til noget virkelig sjovt og at det var nogle sjove ting, som du brugte som rekvisitter (Brækspand & kabelpokal osv.)

Brudgommen var noget rystet et par minutter, da han blev plantet på stolen og du lavede dit stripshow. Men vi skulle sige fra ham at han ikke led nogen overlast.
Vi sad virkelig spændt og ventede på ” GAD VIDE HVAD HUN NU, FINDER PÅ ”
Han syntes at det var total godt. Alle gæsterne gav udtryk for at det var et meget underholdende show. Alle var bare færdige af grin.
Kun store roser herfra.

Vi håber at vi kommer til at se dig optræde en anden gang.

Med venlig hilsen Connie & Brian Orla.
( Thorsminde.)

Dan cake Give (Julefrokost)

Først vil vi gerne sige dig tak, for et super, sjovt og meget underholdende indslag til vores firma-julefrokost, hvor du troppede op som Strisser Åse.
Vi havde spekuleret meget på hvilken underholdning vi skulle vælge, da der er så mange forskellige shows at vælge imellem.

Vi valgte Strisse Åse og det er vi glade for nu. Du var simpelthen det sjoveste indslag hele aftenen.

Vi vil gerne rose dig for den morsomme måde, du fik afleveret dine rekvisitter på. Det var rigtigt sjovt for alle ”ofrene ” men bestemt også for os andre.
For ikke at forglemme dit strip show, det var rigtigt sjovt.
Tusind tak for et godt show.

Hilsen
Dan cake Give.

Kenneth Lauresen

Til vores Firma-julefrokost fik vi pludselig uventet besøg af Strisser Åse, som ankom med fuld sirene og tog fusen på os alle sammen.
Hun fortalte at vi havde haft indbrud i vores butik – hvilket vi var noget overraskede over.

Strisser åse ville så derfor – FLINK som hun er….. komme forbi til vores julefrokost med de stjålne ting fra firmaet – Tak for det. Hun havde nemlig som den hurtige politibetjent allerede arresteret de to tyve som havde lavet ” Brækket ”.
Når man lige nævner ” Bræk ”…ja så var vi nærmest ved at brække os af grin, da showets slutning endte med et sjovt strip show – som ingen har set magen til før. Ej hvor vi dog grinte – Det var total i orden show som du leverede.

Tusind tak for sjov underholdning.
Med venlig hilsen
Kenneth Lauresen

Morsø Bank

Tak for et fantastisk show.
DET VAR VERDENSKLASSE.
Strisser Åse fik virkelig sat gang i lattermusklerne hos alle
( ca.90 Bankfolk) – og så var festen jo ligesom skudt i gang. Dine parodier af vores kollegaer var virkelig i øjet – og din evne til at involverer publikum med små friske bemærkninger og en fræk flirt hen over middagsbordet var helt i topklasse. Strip showet var simpelthen så morsomt og underholdende. Vi lå alle sammen flade af grin. ” SUPER ”.

Tusind tak for super underholdning.
Morsø Bank.

Sølvbryllup

Tak, for underholdningen, det var lige i øjet.
Strisser Åse var et virkeligt sjovt indslag til sølvbrylluppet.
Sølvbruden og gommen morede sig i den grad. Historierne ramte plet og rekvisitterne som du havde med passede rigtig flot til historierne……Flot research…
Flere af gæsterne ” Lå flade af grin ” og underholdningen fremkaldte grin og latter også efter du var taget af sted igen.
Alt i alt TOP underholdning som var meget ” prof ” udført.

Hilsen Anja og Henrik.

Borgerhuset i Assentoft

Hej Benitta…

Hvor der er fest – er Strisser-Åse bedst! Allerbedst!!!
Det kan vi sige ja til… og 1000 TAK for en forrygende oplevelse i Borgerhuset i Assentoft til min fars 80 års fødselsdag. Der er ikke mange 80-årige, der har både politiet og en stripper med til festen… Alle morede sig, det var helt perfekt. Du er super-professionel og supergo´. Det er en fest, vi vil mindes med glæde…
Håber vi får lejlighed til at opleve dig i en af dine mange figurer en anden gang…

Jeg vedhæfter lige et dejligt foto af dig og min far.
Ha´ det godt, og rigtig glædelig jul!

De bedste hilsner
Laila

Konfirmation

Hejsa Benitta.
Vores dejlige søn skulle konfirmeres og vi havde længe gået og snakket om at han skulle have en speciel gave, så han altid ville kunne huske sin første store fest – vi havde joket lidt med at han skulle have en stripper -( Meeeennn – det blev alligevel for ”voksent”.) Vi fandt så selveste Strisser Åse ( med strip) på internettet, ringede op og straks var der en fantastisk kemi mellem os – vi fik en sjov, empatisk og total oppe på beatet Benitta, en imødekommende og dejlig pige med pondus i – i røret. Vi sendte lidt info om vores søn og os selv og så ventede vi på det store øjeblik. Jamen, hvad kan man sige? DET VAR ET FANTASTISK SHOW – Hylende morsomt og dybt professionelt. Strisser Åse gav den så meget gas og var så god, at det bare må opleves, før man kan forstå, hvor suverænt sjovt det er. Vi kan kun give strisser åse vores varmeste anbefalinger. Tusind tak for indsatsen, du var dagens højdepunkt – ALLE uden undtagelse var vildt begejstrede.
Lise Duusgaard – Martins mor.