Go to Top

Skør tjener show

Frk. Balles Skøre Tjenershow – når underholdning er bedst

Frk. Balles skrupskøre tjenershow er en sikker succes! Bestil frk. Balle til din næste fest og få en uforglemmelig og lattervækkende oplevelse. Frk. Balle rykker ud til tjeneste og optræder som tjener på slap line til din private fest eller måske til den kommende firmafest?

Der er garanti for en hylende sjov oplevelse, som gæsterne sent vil glemme. Det er underholdning for voksne ud over det sædvanlige.

I tjenershowet med Frk. Balle kan man med fordel også tilkøbe den opmærksomhedskrævende overtjener Hr. Andersen

Frk. Balle – kvindelig tjener med et veludviklet snakketøj

Frk. Balle er en varm og kreativ kvindelig tjener. Hun er vild med hankønsvæsner i alle afskygninger, høj som lav, tyk som tynd.
Hun er kærlig, men aldrig sjofel. Frk. Balle har et veludviklet snakketøj og ved nok, hvordan hun skal få munden på gled – selvtilliden fejler skam ikke noget. Hun elsker mad, især når den er gratis, og hendes erotisk buttede krop fylder serveringskostumet godt ud.

Showet

Sjov underholdning til festen i selskab med frk. Balle

Under festen udfolder frk. Balle sit fulde potentiale. Dine gæster vil ligge flade af grin, hvis de da ikke får maden galt i halsen, når frk. Balle pludselig sender en pose rundt og samler madrester ind til sin sultne hund derhjemme. Måske bliver frk. Balle lidt småforelsket i en gæst og har svært ved at skjule det, eller hun får et opkald på sin mobil og fører en højlydt samtale midt i forsamlingen. Det kan være, at hun belærer gæsterne om hygiejneregler og fortæller historier om uhygiejniske køkkener eller får andre skøre indfald.

Frk. Balle har super god fornemmelse for grænsen mellem det sjove, det rigtig sjove og det pinlige. Mulighederne for frk. Balles udfoldelser er mange.

Showet egner sig til fx familiefester, firmafester, julefrokoster m.v.

Frk. Balles show er velegnet til familiefest, firmafest, jubilæum, reception, indvielser, konfirmation, julefrokost, svendegilde, polterabend og andre festlige lejligheder.

Showets varighed

ca. 30 minutter.

 

Menu