Go to Top

Sygeplejerske

Sygeplejerske Liselotte fra stuegangen

Giv gæsterne til festen en forrygende og hylende morsom oplevelse med Sygeplejerske Lise Lotte fra Stuegangen

Når Sygeplejerske Lise Lotte fra Stuegangen indtager festen, er det på hendes dejlige, direkte og skønne facon. Hun springer ikke over hvor gærdet er lavest, når det drejer sig om helbredstjek, for som Liselotte selv siger: Jeg undersøger alt ned i mindste detalje – både forfra og bagfra! Lise Lotte er heller ikke bleg for at tale lige ud om f.eks, kropsvægt.

Hun mener helt bestemt, at man ikke skal gå sulten i seng – det er jo ikke en skam at have råd til at spise sig mæt hver dag…

Showet

Sygeplejerske Lise Lotte fra Stuegangen får alle gæster – unge som ældre – med på latterbølgen. På forhånd har Lise Lotte fået nogle stikord eller sjove historier om festens hovedperson(er). Og hun ser det som sin fornemmeste pligt at fortælle gæsterne disse historier, der elegant (og naturligvis således, at lattermusklerne får en ordentlig omgang motion) flettes ind i showet. Og – mener Lise Lotte – hvis der er noget, der er sundt, så er det et godt grin!

Det er underholdning i verdensklasse, når Liselotte gennemgår journalen.

Under påskud af at hovedpersonen(erne) blandt andet skal have svar på det 10.000 km-tjek, der er foretaget på sygehuset, indtager Sygeplejerske Lise Lotte fra Stuegangen festen med den begrundelse, at det er godt at have venner og familie omkring sig, når man skal have ren besked!

Og Lise Lotte tilbyder som opblødning på de “barske” resultater at lave lidt sygeplejerske-strip (showet er ikke vulgært og kan ses af alle – unge som ældre) – både for at vise, at runde former ikke er noget at skamme sig over, og for at gøre det nemmere at modtage resultaterne.

Showet er velegnet til både mænd og kvinder. Komisk strip i showet er et tilvalg. 

Sygeplejerske Liselotte fra Stuegangen er med til at gøre festen uforglemmelig
Liselotte fra Stuegangen bidrager med grin og latterkrampe til alle typer fester lige fra konfirmation og fødselsdag til bryllup og polterabend og er et morsomt alternativ til festsangen eller talen.

Og skal virksomheder holde jubilæum, julefrokost eller firmafest er hun med til at sørge for, der er noget at tale om, når man møder ind mandag morgen.

Liselotte er en figur, der skal opleves!

Showets varighed

Ca. 25 minutter.

syge

 

 

festunderholdning3

Referencer