Go to Top

Stripper Åse

Stripper Åse – Hylende sjov underholdning til festen

En sikker vej til kraftige latterkramper

Åses stripshow er komik, der kan give kraftige latterkramper. Med Stripper Åse, som festens underholdningsindslag, er der garanti for, at dine gæster vil ligge helt flade af grin. Åses stripshow er et lystigt alternativ til den traditionelle festsang eller tale.

Showet er ikke vulgært og kan ses af alle – unge som gamle.
Det er festunderholdning på fuld udblæsning.

I showet med stripper Åse kan man med fordel også tilkøbe Komisk lange Jan som udføre unikt ”håndværker” strip.

Stripper Åse er en frodig kvinde, der aldrig går sulten i seng

Stripper Åse driver Danmarks bedste stripperbureau. Stripper Åse er en frodig kvinde, der aldrig går sulten i seng – det ses tydeligt på hendes erotisk buttede krop, som fylder godt i landskabet. Men som Stripper Åse selv siger med henvisning til sin vægt: ”Enten er jeg foran med at spise, eller også er jeg bare bagud med at skide”. Stripper Åse siger altid tingene lige ud – til stor morskab for dine gæster.

Showet

Få en hylende morsom underholdning til festen med stripper Åse

Når Stripper Åse kommer ind til festen, går der ikke lang tid, før alle i lokalet får rørt lattermusklerne. Det er ikke bare morsomt, men også sundt. På forhånd har Stripper Åse fået nogle stikord eller historier om festens hovedperson(er). Det kan være en episode, hvor de har jokket i spinaten, eller hvor de har været ufrivilligt morsomme. Stripper Åse vil bruge episoderne i sit show, og det bliver uden tvivl hylende morsomt.

Lattervækkende underholdning for voksne når den smækre stripper erstattes af stripper Åse

Måske kommer Stripper Åse ind under påskud af at være hyret af fødselaren, som altid har ønsket sig et stripshow. Desværre
sidder den smækre stripper fra Stripper Åses bureau på toilettet med et maveonde, og Stripper Åse begynder derfor selv at
strippe som stand in for hende. Det bliver løssluppen og kraftigt lattervækkende underholdning, når Stripper Åse svinger sine brede hofter og store attributter i lokalet!

Åses stripshow er et hit som underholdning til firmafest, julefrokost, svendegilde mv.

Åses stripshow er velegnet som underholdning til alle typer af fester lige fra konfirmation og fødselsdag til bryllup eller polterabend. Også et hit til julefrokost, firmafest, jubilæum, svendegilde og andre festlige lejligheder. Stripper Åse er en figur, der skal opleves!

Showet er velegnet til både mænd og kvinder.
Komisk strip i showet er et tilvalg. 

Showets varighed

Ca. 30 minutter

Underholdning til firmafest, bryllup, konfirmation, julefrokost, fødselsdage med Stripper Åse

Referencer

Fantastisk underholdning til vores bryllup

Fantastisk show med Stripper Åse til vores Biker bryllup. Det var intet mindre end fantastisk. Vi grinede så tårerne trillede. Benitta leverede et fantastisk show og alle gæsterne hyggede sig. Hun fortalte historierne på en rigtig sjov måde og hun var med til at gøre vores dag festlig og lige som vi ønskede det. Vi kan på det varmeste anbefale Benitta. Alle fortjener at opleve hende.

Stor applaus fra Annette.

 Underholdning til 30 års fødselsdag

Vi havde besøg af Stripper Åse til min søns 30 års fødselsdag, hold da op en underholdning som der blev leveret. Alle morede sig og der blev taget godt gas på fødselaren, og Stripper Åse havde fået mange gode historier med om ham. En rigtig dejlig aften med den fedeste underholdning.

Knus fra Camilla Lund Nielsen.

40 års fødselsdag/Halloweenfest

Vi havde booket Stripper Åse til at kigge forbi til vores kammerat 40års fødselsdag/Halloweenfest. Og sikke et hit! Kanon underholdning på højt plan. Her fik vi virkelig trænet vores latter muskler. Total gennemført show ud fra personlige hint om ham.
Det vil der blive snakket om længe i vennekredsen, kan varmt anbefale at booke hende til din næste fest!

M.v.h. Sussi Sørensen.

30 års fødselsdag

Til min kærestes 30 års fødselsdag, havde vi besøg af Tupperware Randi og Stripper Åse. Randi var god til at få gang i festen, med grin og latter og fik gæsterne og selvfølgelig hovedpersonen med i sin optræden. Til sidst kom Åse og afsluttede med et brag af en fest, så alle gæster var glade og hun blev hurtig samtaleemne med sine underholdninger. Tak for en fantastisk fest, du var prikken over og gjorde at festen blev skudt godt i gang og levede op over forventningerne… Du har været god til at guide og fandt selv køkkenindgangen, så du ikke blev opdaget… Meget professionel, hvor du hurtigt fik dig et overblik over gæster og stemningen. Jeg vil anbefale dig, til hver en tid.

Mvh. Terese Hansen.

Bryllupsfest med Stripper Åse

Vi har lige holdt bryllup og hun var en overraskelse til min mand…og det skal jeg love for det blev. Hun er en oplevelse og helt klart pengene værd. Hun forstår virkelig at få hele selskabet med og taget til at løfte sig for gæsternes latter…Hun skal opleves…vi siger i hvertfald tusind tak på alles vegne for et super show i Skyttehuset.

Knus fra Jesper og Gitte

Underholdning til Bryllup

Hej Benitta.

Hvilken fantastisk underholdning du leverede til vores bryllup på hotel Søfryd.
Du var så god, og jeg er så glad for at jeg fik hyret dig til min mand.
Du leverede, og fortalte bare historierne så sjovt, og ALLE gæsterne synes du var konge underholdning.
Du var helt klart den fedeste gave til min mand.

Hilsen
Maria

Sjov strip som festunderholdning

Hej Benitta. Tusinde tusinde tak for et fantastisk show med Stripper Åse i lørdags. Det ramte lige i plet. Alle var helt færdige af grin, havde mave-kramper og tårerne trillede ned ad kinderne. Din fordeling af historier om Kristian samt selve showet (WAUW) var bare perfekt. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Du får fem ud af fem smileys.

Mvh Janni

Stripper Åse så god

Den bedste underholdning vi har haft .. Hun er bare så super godt til at få alle mennesker med i showet. Skal vi holde noget igen så er det bestemt hende vi tager … stripper Åse så god.

Mvh. Bettina Post.

40 års fødselsdag (Privat fest)

Hej Benitta ( STRIPPER ÅSE.)
Tusind tak for et formidabelt show til Kents 40 års fødselsdag!
Det er det bedste show, vi nogensinde har oplevet.
Utroligt flot og professionelt udført, og alle gæster var vildt begejstret.
Der blev talt om ”Stripper Åse” i flere dage efter.
Det er ikke sidste gang vi benytter os af dig. Næste gang vil vi gerne prøve ”Tupperware Randi”.

Mange varme hilsner
Anni & Kent Rundlin

Underholdning til festen

Hej Stripper Åse. Tusind tak for fantastisk underholdning, stemningen holdt osse efter du var gået, vi fejrede Søde Michael i 3 dage.
Alle ung som gammel synes at du var uovertruffen, jeg har jo set dig flere gange i Malta og du levede fuldt op til mine forventninger, Michael troede at der kom en rigtig stripper da stolen blev stillet ud på terrassen, men han blev absolut ikke skuffet :).
Endnu engang TAK.

Mange gode sommerhilsner
Michael og Susanne

Hej Benitta (stripper Åse) ha…..ha….

Du var absolut med til at gøre Jørn fest, til en uforglemmelig dag.
Og du levede helt op til de forventninger og forestillinger jeg havde. Alle vores gæster fik en på opleveren. Har kun fået positive tilbage meldinger både på din optræden og festen i det hele taget. Og Jørn er stadig ikke kommet over at jeg kunne finde på sådan noget.
Kan du også have en rigtig god sommer.

Mange sommer hilsner
Connie og Jørn

Menu