Go to Top

Underholdning

Hylende morsom underholdning til festen

Bambino Booking leverer underholdning i verdensklasse, så festen er sikret lattergaranti.
Jeg laver personlig underholdning, der kan skræddersyes til arrangementet, alt efter show og karakter.

Sådan forbereder jeg mig til festunderholdning

En god forestilling kræver mere end flotte kostumer og glittermakeup. For at jeg kan opfylde dine forventninger, forbereder jeg mig altid grundigt.

Sådan foregår det:
  • Du sender en forespørgsel – eller ringer mig op. Det er altid mig selv, du snakker med i telefonen. Det er helt uforpligtende at få et tilbud, og jeg giver mig god tid til at snakke med dig.
  • Hvis du vælger at booke mig, hjælper jeg dig, hvis du er i tvivl om, hvilket show der passer til dit arrangement. Vi finder også ud af, om du vil booke et standardshow eller måske et personligt show tilpasset dem, jeg skal underholde.
  • Hvis du ønsker et personligt show, beder jeg dig sende mig en mail med 5-6 sjove historier, som jeg må bruge i min forestilling. Derefter skriver jeg manuskript til showet.
  • Vi ringer sammen igen 3-4 dage før den store dag. Hvis du har bestilt et personligt show, læser jeg manuskriptet op for dig. Hvis du vil have noget ændret, skriver jeg det selvfølgelig om.
  • Så kommer dagen! Jeg er fremme i god tid for at hilse på dig, før jeg optræder med mit fantastiske og uforglemmelige show.

Jeg medbringer alt, hvad jeg skal bruge til forestillingen – også lydanlæg og mikrofon, hvis du ønsker det.

Du kan trygt overlade det hele til mig, når du booker festunderholdning. Selvom jeg har et fast manuskript, er jeg også god til at improvisere, når der er brug for det. Jeg tilpasser lynhurtigt komikken, så alle i lokalet griner og er i festhumør.

Ring 26 92 28 42 eller send en forespørgsel om festunderholdning. Jeg vender hurtigt tilbage med idéer til et sjovt indslag og et godt tilbud. Glæd dig til en vild og vanvittigt sjov oplevelse for alle!

Du kan klikke på de forskellige karakterer, for at finde inspiration til din næste fest.

Terapeuten

Sygeplejersken

Stripper Åse

Kirsten giftekniv

Tupperware Randi

Lange Jan / Komisk Stripshow

Jodle Heidi

Skør Tjener show

Skør Tjener show

Strisser Åse

Swinger Party

Rytme Dorte

Musik Terapeuten

Fup-Fotograf

Tante Tut

Score coachen / Lilly Love

Hawaii Show

Fup Kæreste

Fup Ansat

Fup Ansat

Fup Veninde

Menu