Go to Top

musikterapeuten

Musikterapeuten Klarinet Karen – et ægte talent

Vi garanterer en uforglemmelig oplevelse når musikterapeuten Klarinet-Karen er på programmet. Vi garanterer til gengæld ikke, at lattermusklerne undgår at blive lettere overanstrengte.
Musikterapeuten Klarinet-Karen er selvudråbt ekspert indenfor musik og rytmiske instrumenter. Efter hun i flere år forgæves har søgt ind på musikkonservatoriet, har hun måttet indse, at de åbenbart ikke kan genkende et ægte talent, når de ser (og hører) det. Så må man jo ta’ trompeten i egen hånd, som hun siger – og det skal vi lige love for, hun gør!

Showet

Klarinet-Karen indtager festen med mottoet: Lidt go’ musik gør alle men’sker glade. Hun har ofte oplevet glæden i hendes klienters ansigter, når hun er færdig med at spille – og det samme mener hun vil gøre sig gældende til fester, hvor hun underholder både store og små, unge og ældre med et show, der udover at skabe gode grin også gør, at gæsterne bliver rystet ekstra godt sammen.

Det er underholdning i verdensklasse, når Klarinet-Karen giver et nummer …

Det er ikke kedeligt at få musikterapeutisk hjælp af Klarinet-Karen. Hun griber fat om diverse unoder (et begreb, der efter et møde med Karen får en helt ny betydning) og på det, der nu trykker lidt – også selvom vedkommende, der får hjælp, måske ikke selv er heeeelt klar over, der er noget der trykker … Vi garanterer, at Karen har ganske specielle teorier og løsninger på problemerne. Teorier og løsninger, der med sikkerhed aldrig er hørt før.

Musikterapeuten Klarinet-Karen er med til at gøre festen uforglemmelig

Klarinet-Karen bidrager med grin og latterkrampe til alle typer fester og er et morsomt alternativ til festsangen eller -talen til alle typer fester, lige fra konfirmation og fødselsdag til bryllup og polterabend.
Skal virksomheden holde jubilæum, julefrokost eller firmafest, er hun med til at sørge for, der er noget at tale om, når man møder ind mandag morgen.

Klarinet-Karen er en figur, der skal opleves!

Showets varighed

Ca. 25 minutter.

Referencer

Fantastisk underholdning

Fuldstændig fantastisk underholdning, den sad lige i skabet. Der er tænkt over hver en lille detalje, og Benitta er forberedt til fingerspidserne.

De bedste hilsner fra Trine Munch Karlsen

Virkelig sjov underholdning

Virkelig sjov underholdning. Benitta yder en god service og er sød og imødekommende. Vil helt klar anbefale hende til andre.

Hilsen Pernille Aarøe

Lever op til forventningerne og mere til

Uden tvivl det sjoveste jeg nogensinde har oplevet! Humor ud over det forventede & simpelthen så sød!

Mvh. Michelle Nederlund Hansen.

Virkelig sjovt show

Benitta fik alle med, og der var ikke en eneste der ikke synes det var sjovt. Hvis jeg skal planlægge underholdning til en fest, vil jeg helt klart tænke på hende som den første. Alle pengene værd.

Hilsen Toke Christensen.