Go to Top

Musikterapeuten

Musikterapeuten Klarinet Karen – et ægte talent

Vi garanterer en uforglemmelig oplevelse når musikterapeuten Klarinet-Karen er på programmet. Vi garanterer til gengæld ikke, at lattermusklerne undgår at blive lettere overanstrengte.
Musikterapeuten Klarinet-Karen er selvudråbt ekspert indenfor musik og rytmiske instrumenter. Efter hun i flere år forgæves har søgt ind på musikkonservatoriet, har hun måttet indse, at de åbenbart ikke kan genkende et ægte talent, når de ser (og hører) det. Så må man jo ta’ trompeten i egen hånd, som hun siger – og det skal vi lige love for, hun gør!

Showet

Klarinet-Karen indtager festen med mottoet: Lidt go’ musik gør alle men’sker glade. Hun har ofte oplevet glæden i hendes klienters ansigter, når hun er færdig med at spille – og det samme mener hun vil gøre sig gældende til fester, hvor hun underholder både store og små, unge og ældre med et show, der udover at skabe gode grin også gør, at gæsterne bliver rystet ekstra godt sammen.

Det er underholdning i verdensklasse, når Klarinet-Karen giver et nummer …

Det er ikke kedeligt at få musikterapeutisk hjælp af Klarinet-Karen. Hun griber fat om diverse unoder (et begreb, der efter et møde med Karen får en helt ny betydning) og på det, der nu trykker lidt – også selvom vedkommende, der får hjælp, måske ikke selv er heeeelt klar over, der er noget der trykker … Vi garanterer, at Karen har ganske specielle teorier og løsninger på problemerne. Teorier og løsninger, der med sikkerhed aldrig er hørt før.

Musikterapeuten Klarinet-Karen er med til at gøre festen uforglemmelig

Klarinet-Karen bidrager med grin og latterkrampe til alle typer fester og er et morsomt alternativ til festsangen eller -talen til alle typer fester, lige fra konfirmation og fødselsdag til bryllup og polterabend.
Skal virksomheden holde jubilæum, julefrokost eller firmafest, er hun med til at sørge for, der er noget at tale om, når man møder ind mandag morgen.

Klarinet-Karen er en figur, der skal opleves!

Showets varighed

Ca. 30 minutter.

Menu