Go to Top

Underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost med lattergaranti

Vil du booke underholdning til julefrokosten, som giver høj stemning og får julehjerterne til at slå lidt hurtigere? Så er Bambino Booking det helt rigtige valg. Du kan vælge mellem Sygeplejersken, Tupperware Randi, Strisseråse, Stripperåse og mange andre skønne karakterer, der sætter fut i fejemøget til din julefrokost!

Kvinden bag masken er mig, Benitta. Jeg lever af at underholde, og siden 1998 har jeg optrådt for publikum mere end 7000 gange. Mange af mine kunder booker mig ofte igen til julefrokosten året efter!

Ring 26 92 28 42 og få en snak – eller send din forespørgsel om underholdning til julefrokosten.

Vælg et show, der giver latterkramper

Alle karaktererne fra Bambino Booking er supersjove – men de er også meget forskellige. Jeg hjælper dig gerne med at vælge et show, der bliver en succes til julefrokosten. Hvis du ønsker det, kan forestillingen krydres med personlige historier om festens deltagere – det skaber en festlig og utrolig sjov oplevelse.

Må det gerne blive lidt vovet, kan du invitere den desperate singlekvinde Kirsten Giftekniv, frækkerten Stripper Åse – eller måske kærlighedscoachen Lilly LOVE. Eller hvad med et besøg af Dorrit og Niels fra Den Økologiske Swingerklub, der ”tilfældigvis” kender flere af gæsterne til julefrokosten?!

Det bliver nok også lidt tåkrummende på den sjove måde, når du inviterer Tupperware Randi indenfor. Randi er helt vild med Tupperware og glæder sig meget til at demonstrere tingene. Men stor er overraskelsen, da hun opdager, at nogen har fyldt hendes Tupperware-taske med nogle lidt mere sexede rekvisitter! Ting, som Randi tydeligvis ikke ved hvad er. Derfor må hun med sin opfindsomhed prøve, så godt hun kan, at forklare, hvad tingene måske så kan bruges til i køkkenet…

Mennesker har forskellig humor, og showet kan for nogle være lidt grænseoverskridende – især fordi Tupperware Randi inddrager udvalgte festdeltagere direkte i showet. Det er derfor meget vigtigt, at de hovedpersoner, som skal deltage i showet, er nøje udvalgt og kan tåle at være i centrum. Spørg, hvis du er i tvivl, om showet er det rette indslag til din julefrokost.

Du kan også vælge en af de fire spændende gæster Fupmedarbejderen, Fupfotografen, Fupveninden og Fupkæresten, der giver et show, som minder om ”skjult kamera live”. De er alle sammen noget helt andet end det, de giver sig ud for at være. Når det bliver afsløret at det hele bare har været “rent fup”, er ikke et øje tørt.

Hvis du er usikker på, om serveringspersonalet kan klare opgaven til julefrokosten, er Den Skøre Tjener frøken Balle klar til at hjælpe med fantastisk god og hylende sjov servering.

Andre populære gæster er Musikterapeuten, Scorecoachen og Terapeuten Lykke Gørting. Hold dig ikke tilbage – det gælder jo medarbejdertrivslen! Lykke giver gerne gode råd – synes hun selv – til både chef og ansatte. Lykke siger tingene på sin egen direkte facon. For som hun siger: Hvis man ingen venner har, er det godt, man har en terapeut!

Sådan booker du fantastisk underholdning til julefrokost:

  • Du sender mig en forespørgsel med information om dit arrangement – eller ringer mig op på telefon 26 92 28 42.
  • Jeg guider dig til at finde ud af, hvilket show der vil hitte til netop jeres julefrokost.
  • Hvis du vælger at booke et show fra Bambino Booking, tager vi en snak, hvor jeg hører dine idéer til showet. Hvis du ønsker et personligt show, vil jeg bede dig sende en mail med sjove historier om de festdeltagere, der er hovedpersoner i showet.
  • Derefter skriver jeg et manuskript og laver et show ud fra det, du har sendt til mig.
  • Jeg kontakter dig igen nogle dage før julefrokosten, hvis du har bestilt et personligt show. Hvis du gerne vil have ændret noget i manuskriptet, retter jeg det til.
  • Til festen er jeg fremme i god tid, så jeg er klar til at give jer en fantastisk oplevelse, som alle vil tænke tilbage på med et kæmpe smil. Jeg medbringer gerne lydanlæg og mikrofon, så alle i lokalet får glæde af showet.

OBS: Ved større firmaarrangementer skal du som arrangør selv stå for lyd og trådløs headseat

Ring til mig på telefon 26 92 28 42 i dag – eller send din forespørgsel.
Glæd dig til et helt specielt og vellykket show – det gør jeg!

Menu