Go to Top

Kirsten giftekniv

Kirsten Giftekniv – ufrivillig single, desperat
og TOTAL klar til den store kærlighed!

Mangler festens hovedperson kvinden i sit liv? Så bare rolig. Med et besøg af Kirsten Giftekniv, en desperat single og mere end klar til at møde prinsen på den hvide hest, er der håb forude. Men! Kirsten er ­kræsen, og efter 5 ægteskaber – og skilsmisser – også en erfaren kvinde, der ved, hvad hun vil ha’. Og ikke ha’. Hun er helt og aldeles PERFEKT og FEJLFRI på alle fronter – Selvtilliden fejler bestemt ikke noget. Selvom Kirsten inderst inde mener, hun er guds gave til manden, vil hun dog i fremtiden forsøge at være en smule mindre krævende overfor sin (­forhåbentligt) ­fremtidige mand….så hun med rette kan kalde sig for ”ægte hustru”.

Showet

Kirsten Giftekniv kommer ind til fødselaren/hovedpersonen, som er single. Kirsten fortæller med stor glæde gæsterne, at de har været på date sammen, og at hun liiige ville kigge forbi og fortælle, at hun er såååhh klar til at indgå et ægteskab med ham. Dog med visse forbehold. Hun vil jo gerne være ­sikker på, han er den helt rigtige, inden hun siger ja, og der forhåbentligt skal udveksles vielsesringe …

Det er underholdning i verdensklasse, når Kirsten Giftekniv indtager festen …

Det går ikke stille for sig, når Kirsten Giftekniv på sin helt egen ufiltrerede måde ankommer til festen. Kirsten har på forhånd fået stikord og sjove historier om hovedpersonen, som finurligt og med skøn humor flettes ind i showet – til stor morskab for alt og alle.

Der kan evt. danses brudevals, hvis hovedpersonen er med på sjov. (Han behøver bestemt ikke at kunne danse).

Kirsten Giftekniv er med til at gøre festen uforglemmelig

Med et besøg af Kirsten er der stor risiko for grin og latterkrampe til både store og små fester – lige fra ­fødselsdage til jubilæer og er et hylende morsomt alternativ til festsangen eller -talen.

Skal virksomheden holde jubilæum, julefrokost eller ­firmafest, er hun med til at sørge for, at der er noget at tale om, når man møder ind mandag morgen.

Underholdningen kan også bookes af bruden, gommen, familien, samt vennerne, som vil tage fusen på brudeparret.

Kirsten Giftekniv er en figur, der skal opleves!

Showets varighed

Ca. 25 minutter.

Se video:

Referencer

Total professionel underholdning

Total professionel uanset hvilket show hun fremfører. Overholder sine aftaler til kunden. Og et sødt og kært menneske.

Al ros og respekt herfra Lisbeth.

FANTASTISK underholdning

FANTASTISK underholdning, kan varmt anbefales. Hun har bare publikum med lige fra starten. Det er i alt fald noget vi og vores gæster ser tilbage på med et kæmpe smil på læberne.

Mvh. Anette.

Super behandling og kanon oplevelse

Super prof, hele vejen igennem. Super behandling fra første samtale til selve showet… sindssygt sjovt…. kanon oplevelse.

Brian Frederiksen.

Prikken over i ‘et for vores bryllup

Helt igennem fantastisk. Kan ikke andet end at komme med rosende ord, helt igennem fantastisk sjov og er helt perfekt til et godt grin, dit besøg til vores bryllup var SÅ fantastisk sjovt og alle vores gæster snakker og griner fortsat om det, det var med til at sætte prikken over i ‘et for vores bryllup. Hvis man står og gerne vil ha en sjov oplevelse SÅ book for den da, det er det hele værd. Tak fordi du ville være med til at give min mand en fantastisk overraskelse.

De kærligste hilsner fra Stig og Marie.

Professionel top underholdning

Søger i professionel top underholdning… Så tag kontakt til www. Bambino – Booking.dk Der er med garanti risiko for Latterkrampe og Smilerynker fra første minut… Benitta var fantastisk.

Mvh Jens Nielsen.