Go to Top

Kirsten giftekniv

Kirsten Giftekniv – ufrivillig single, desperat
og TOTAL klar til den store kærlighed!

Mangler festens hovedperson kvinden i sit liv? Så bare rolig. Med et besøg af Kirsten Giftekniv, en desperat single og mere end klar til at møde prinsen på den hvide hest, er der håb forude. Men! Kirsten er ­kræsen, og efter 5 ægteskaber – og skilsmisser – også en erfaren kvinde, der ved, hvad hun vil ha’. Og ikke ha’. Hun er helt og aldeles PERFEKT og FEJLFRI på alle fronter – Selvtilliden fejler bestemt ikke noget. Selvom Kirsten inderst inde mener, hun er guds gave til manden, vil hun dog i fremtiden forsøge at være en smule mindre krævende overfor sin (­forhåbentligt) ­fremtidige mand….så hun med rette kan kalde sig for ”ægte hustru”.

Showet

Kirsten Giftekniv kommer ind til fødselaren/hovedpersonen, som er single. Kirsten fortæller med stor glæde gæsterne, at de har været på date sammen, og at hun liiige ville kigge forbi og fortælle, at hun er såååhh klar til at indgå et ægteskab med ham. Dog med visse forbehold. Hun vil jo gerne være ­sikker på, han er den helt rigtige, inden hun siger ja, og der forhåbentligt skal udveksles vielsesringe …

Det er underholdning i verdensklasse, når Kirsten Giftekniv indtager festen …

Det går ikke stille for sig, når Kirsten Giftekniv på sin helt egen ufiltrerede måde ankommer til festen. Kirsten har på forhånd fået stikord og sjove historier om hovedpersonen, som finurligt og med skøn humor flettes ind i showet – til stor morskab for alt og alle.

Der kan evt. danses brudevals, hvis hovedpersonen er med på sjov. (Han behøver bestemt ikke at kunne danse).

Kirsten Giftekniv er med til at gøre festen uforglemmelig

Med et besøg af Kirsten er der stor risiko for grin og latterkrampe til både store og små fester – lige fra ­fødselsdage til jubilæer og er et hylende morsomt alternativ til festsangen eller -talen.

Skal virksomheden holde jubilæum, julefrokost eller ­firmafest, er hun med til at sørge for, at der er noget at tale om, når man møder ind mandag morgen.

Underholdningen kan også bookes af bruden, gommen, familien, samt vennerne, som vil tage fusen på brudeparret.

Kirsten Giftekniv er en figur, der skal opleves!

Showets varighed

Ca. 30 minutter.

Menu