Go to Top

Underholdning til bryllup

Book sjov og festlig underholdning til bryllup

En bryllupsfest er altid noget helt særligt! Lad en af karaktererne fra Bambino Booking stå for uforglemmelig underholdning til brylluppet.

Mit navn er Benitta, kvinden bag Stripper Åse, Scorecoachen, Lykke Gørting, Musikterapeuten og alle de andre skønne kvinder fra Bambino Booking. Jeg er klar til at underholde, når du vil se store smil til festen.

Ring 26 92 28 42 og book et show med lattergaranti i dag – eller send din forespørgsel. Du får altid hurtigt svar og et godt tilbud!

Vælg et show, der matcher dine ønsker

Hvis du er bekymret for at gå i baglås eller blive for følelsesladet, er et show fra Bambino Booking et fantastisk alternativ til den traditionelle festsang eller tale.

Showet kan selvfølgelig bookes af både brud og brudgom – men også meget gerne af gæsterne! Du kan vælge et standardshow, som jeg har haft succes med mange gange før. Du kan også booke mig til et personligt show. I det personlige show fortæller jeg historier om brudeparret, hvis jeg bliver booket af en gæst. Er showet booket af dig som brud eller brudgom, fortæller jeg gerne historier om din partner eller om jer som par. Hvis I som brudepar vil tage fusen på jeres bryllupsgæster med nogle sjove historier om dem – så kan det også lade sig gøre.

Få uventet besøg fra Bambino Booking til brylluppet

Til bryllupper er Stripper Åse, Scorecoachen, Terepeuten Lykke Gørting og Kirsten Giftekniv altid imellem de mest populære karakterer. Men du må også vælge en helt anden karakter fra Bambino Booking, når du booker underholdning til brylluppet.

Stripper Åse sætter fut i festen! Få et hylende morsomt indslag, når den skønne frodige kvinde ruller sig ud med grinebiderhistorier og rekvisitter, som passer til de sjove historier. Selvom hun er noget af en frækkert, er showet både for unge og ældre. Stripper Åse er aldrig vulgær, og showet kan bookes både med og uden komisk strip.

Et show med Kirsten Giftekniv hitter også altid til bryllupsfesten. Kirsten er nemlig den evige single, der leder efter en mand. Måske er hun en jaloux veninde til bruden – eller måske kigger hun bare forbi brylluppet for at fortælle bruden, at hun ellers var lun på hendes mand før i tiden. Til festen får hun altid et godt øje til andre mænd, som kunne være en evt. kommende mand – det bliver ikke kedeligt!

Du kan også booke scorecoachen Lilly LOVE, som kommer forbi og giver gæsterne gode råd om kærlighed – og fortæller, hvordan brudeparret scorede hinanden. Showet egner sig som et personligt indslag til brylluppet, hvor scorecoachen fortæller en masse sjove og søde historier om brudeparret – ikke mindst ligheder og forskelle mellem brud og brudgom!

FupfotografenFupveninden og Fupgæsten er også tit et hit til brylluppet. Ingen af de tre gæster er dem, de giver sig ud for! Glæd dig til at se højt humør og forvirring hos alle gæsterne …

Sådan booker du underholdning til bryllup:

  • Du kontakter mig på telefon – eller sender mig en forespørgsel om et show. Jeg skal nok guide dig til at finde ud af, hvilken karakter fra Bambino Booking der matcher brudepar og gæster!
  • Vi snakker sammen igen, hvis du vælger at booke mig.
  • Hvis du har bestilt et personligt show, skriver jeg et manuskript til brylluppet, hvor der indgår de historier om hovedpersonerne eller gæsterne, som du har fortalt mig.
  • Et par dage før selve brylluppet snakker vi sammen igen, hvis du har booket et personligt show. Jeg hører, om du vil have ændret noget i manuskriptet.
  • Nu kommer dagen! Jeg er selvfølgelig fremme til festen i god tid og hilser på dig, inden showet starter. Du kan tage det helt roligt og glæde dig til et fantastisk show, hvor stemningen er helt i top.

Ring til mig på telefon 26 92 28 42 – eller send en forespørgsel om underholdning til bryllup.

Menu