Go to Top

Tante Tut

Tante Tut – en sikker vej til kraftige latterkramper

Invitér Tante Tut til din næste fest og få rørt lattermusklerne. Tante Tut er et festligt alternativ til den traditionelle sang eller tale. Med Tante Tut får du et show, der helt er tilpasset festens hovedperson(er). Inden showet får Tante Tut nogle stikord eller historier om hovedpersonen, og ud fra det vil hun strikke et show sammen, som passer lige præcis til din fest. Det bliver med garanti morsomt, når Tante Tut folder sig ud. Festunderholdning som vil gå over i historiebøgerne!

Personlig underholdning til festens hovedperson

Tante Tut er en sjov figur, fordi hun tilpasser sig festens personer. Hun bliver med andre ord som en del af familien. Du får et indslag til din fest, som er personligt, og som gæsterne kan grine rigtig meget af, fordi det handler om én, de kender. Suveræn underholdning til din private fest, om det så er til fødselsdag, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup eller et andet festligt arrangement.

Showet

Tante Tut med de buttede former er meget ligefrem og vild med mænd.

Tante Tut er meget ligefrem, når hun taler og går ikke af vejen for at fortælle morsomme historier fra sit liv og om festens hovedperson(er), der får folk til at flække af grin. Tante Tut er vild med mænd og får ofte et godt øje til en i selskabet, som hun så øser sin kærlighed over – det vækker stor latter, når hun giver den som forelsket skolepige.

Få en uforglemmelig fest med Tante Tut som gæst til dit bryllup, sølvbryllup, guldbryllup.

Få en uforglemmelig fest med Tante Tut som gæst, den vil alle se tilbage på med et stort smil på læben. Tante Tuts show er velegnet til bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, konfirmation, familiefest, fødselsdag, firmafest, jubilæum, svendegilde, kort sagt til alle festlige lejligheder.

Showets varighed

Ca. 25 minutter.

Referencer

Underholdning til fest

Hej Benitta.

Det var en kanon aften og underholdningen var helt i top, den levede 120 % op til mine/vores forventninger.
Du fik alle med, og alle synes du var rigtig god. Jeg er fuldt ud tilfreds.
Du leverede et show der var sammenhængende, og super sjovt!
Det var rigtig skægt det indslag med “da hønsehuset brændte”, da far skulle have den hat på 🙂
Så du får top point herfra. Så alt i alt var du en kæmpe succes!

Med venlig hilsen
Cathrine

Underholdning til guldbryllup

Kære Benitta / Tante Tut.
Tusind tak for sjov og festlig underholdning.
Vi havde hyret Tante Tut til at komme og underholde ved vores forældres Guldbryllup.
Alle morede sig rigtig meget, og alle gæsterne var fuldstændig færdige af grin.( Tårende trillede ned af kinderne – så meget grinte vi.)
Vi valgte Tante Tut, i stedet for en sang og det var 100 gange sjovere. Vi vil gerne med varmeste tanker, anbefale dig til andre – Tante Tut var bare rigtig god og sjov.

Hilsen
Lene Barbesgaard & Birgit Thomsen.

Det er ALLE penge hver

Ikke mindre end fantastik! Benitta er GULD værd! Havde fornøjelsen af overraske min forældre til deres fødselsdag, og har slet ikke fortrudt at have valgt Benitta til at underholde! Det er ALLE penge hver, og kan varmt Anbefales!!!!

Venlig Hilsen Pernille.

Bedre underholdning findes ikke!

Bedre underholdning findes ikke. Det var hylende morsomt og professionelt udført. Fødselaren (70 år) havde ondt i maven af grin. Alle pengene værd.

Hilsen Margit

Fantastisk underholdning

Benitta har underholdt personalet i Malernes Aktieselskab Herning, til vores firma aften i Laugesens Have. Jeg vil klart anbefale Benitta til jeres fest.

Mvh. Michael Larsen

Ikke mindre end fantastik!

Benitta er GULD værd! Havde fornøjelsen af overraske min forældre til deres fødselsdag, og har slet ikke fortrudt at have valgt Benitta til at underholde! Det er ALLE penge hver, og kan varmt Anbefales!!!!

Venlig Hilsen Pernille.