Go to Top

Tante Tut

Tante Tut – en sikker vej til kraftige latterkramper

Invitér Tante Tut til din næste fest og få rørt lattermusklerne. Tante Tut er et festligt alternativ til den traditionelle sang eller tale. Med Tante Tut får du et show, der helt er tilpasset festens hovedperson(er). Inden showet får Tante Tut nogle stikord eller historier om hovedpersonen, og ud fra det vil hun strikke et show sammen, som passer lige præcis til din fest. Det bliver med garanti morsomt, når Tante Tut folder sig ud. Festunderholdning som vil gå over i historiebøgerne!

Personlig underholdning til festens hovedperson

Tante Tut er en sjov figur, fordi hun tilpasser sig festens personer. Hun bliver med andre ord som en del af familien. Du får et indslag til din fest, som er personligt, og som gæsterne kan grine rigtig meget af, fordi det handler om én, de kender. Suveræn underholdning til din private fest, om det så er til fødselsdag, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup eller et andet festligt arrangement.

Showet

Tante Tut med de buttede former er meget ligefrem og vild med mænd

Tante Tut er meget ligefrem, når hun taler og går ikke af vejen for at fortælle morsomme historier fra sit liv og om festens hovedperson(er), der får folk til at flække af grin. Tante Tut er vild med mænd og får ofte et godt øje til en i selskabet, som hun så øser sin kærlighed over – det vækker stor latter, når hun giver den som forelsket skolepige.

Få en uforglemmelig fest med Tante Tut som underholdning til bryllup, sølvbryllup, guldbryllup

Få en uforglemmelig fest med Tante Tut som gæst, den vil alle se tilbage på med et stort smil på læben. Tante Tuts show er velegnet som underholdning til bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, konfirmation, familiefest, fødselsdag, firmafest, jubilæum, svendegilde, kort sagt til alle festlige lejligheder.

Showets varighed

Ca. 30 minutter.

Menu