Go to Top

Fup-Fotograf

Fup-Fotografen – katalysator til en forrygende fest og de helt store grin

Hold din fest sammen med Fup-fotografen og få kanonsjove billeder og suveræn underholdning med i købet. Du får med garanti ekstra gang i festen med denne exceptionelle komiske fotograf. Gæsterne er ved at flække af grin, når bh’en ryger og lommelærken tages frem.

Fup-fotografen er en ualmindelig kreativ og komisk fotograf. Billederne er skarpe, lige på og yderst morsomme. Fupfotografen er professionel ud til fingerspidserne, men har et skjult talent, et underholdningstalent i klasse A.

Showet

Usædvanlig morsomme og anderledes billeder

Festen starter. Kort tid efter dukker Fup-fotografen op og begynder at tage billeder af gæsterne. Alt er ganske normalt, og ingen aner uråd. Uforudset sætter Fup-fotografen sig ned blandt gæsterne og hiver sin egen madpakke frem fra sin taske. Gæsterne rundt omkring begynder kort tid efter at røre på sig og griner eller fniser lige så forsigtigt. De andre gæster bemærker efterhånden, at fotografen opfører sig lidt mærkeligt. Gæsterne får ikke længere lov til at sidde, hvor de sad. Den professionelle fotograf har ændret karakter. Fup-fotografen er nu påfaldende familiær og noget frimodig – og det kommer der en masse usædvanlig morsomme og anderledes billeder ud af.

Showet er velegnet til alle typer af festlige arrangementer

Showet er velegnet til alle slags fester fx familiefester, firmafester, jubilæer, receptioner, indvielser, julefrokoster, m.m.

Showets varighed

Ca. 40 minutter.

Billeder fra festen sendes på et USB-stik til evigt minde

Alle billeder, som fotografen har taget ved festen, fremsendes på et USB-stik, så man har mulighed for at gense alle festens fornøjelige højdepunkter og gæsternes store grin. Du har naturligvis copyright på billederne, de vil kun blive sendt til dig og vil ikke blive brugt i andre sammenhænge.

Bemærk: Fup fotografens tøjstil kan variere fra show til show.

Menu