Go to Top

Fup-Fotograf

Fup-Fotografen – katalysator til en forrygende fest og de helt store grin

Hold din fest sammen med Fup-fotografen og få kanonsjove billeder og suveræn underholdning med i købet. Du får med garanti ekstra gang i festen med denne exceptionelle komiske fotograf. Gæsterne er ved at flække af grin, når bh’en ryger og lommelærken tages frem.

Fup-fotografen er en ualmindelig kreativ og komisk fotograf. Billederne er skarpe, lige på og yderst morsomme. Fupfotografen er professionel ud til fingerspidserne, men har et skjult talent, et underholdningstalent i klasse A.

Showet

Usædvanlig morsomme og anderledes billeder

Festen starter. Kort tid efter dukker Fup-fotografen op og begynder at tage billeder af gæsterne. Alt er ganske normalt, og ingen aner uråd. Uforudset sætter Fup-fotografen sig ned blandt gæsterne og hiver sin egen madpakke frem fra sin taske. Gæsterne rundt omkring begynder kort tid efter at røre på sig og griner eller fniser lige så forsigtigt. De andre gæster bemærker efterhånden, at fotografen opfører sig lidt mærkeligt. Gæsterne får ikke længere lov til at sidde, hvor de sad. Den professionelle fotograf har ændret karakter. Fup-fotografen er nu påfaldende familiær og noget frimodig – og det kommer der en masse usædvanlig morsomme og anderledes billeder ud af.

Showet er velegnet til alle typer af festlige arrangementer

Showet er velegnet til alle slags fester fx familiefester, firmafester, jubilæer, receptioner, indvielser, julefrokoster, m.m.

Showets varighed

Ca. 40 minutter.

Billeder fra festen sendes på en cd til evigt minde

Alle billeder, som fotografen har taget ved festen, fremsendes på en cd, så man har mulighed for at gense alle festens fornøjelige højdepunkter og gæsternes store grin. Du har naturligvis copyright på billederne, de vil kun blive sendt til dig og vil ikke blive brugt i andre sammenhænge.

Bemærk: Fup fotografens tøjstil kan variere fra show til show.

Referencer

Hej Benitta.

Tak vi havde en god aften.
Underholdningen levede 100 % op til vores forventninger og du var medvirkende til en god stemning hele aftenen
Vi synes underholdningen med fupfotografen var det helt rigtige valg for os.
Tak for de kanon sjove billeder –
Underholdningen passede også fint ind med at der var ta selv bord

Venlig hilsen
Anders og Anni Markussen

Fødselsdag

Hej

Vi havde Benitta ude som fupfotograf til min mor´s 60 års fødselsdag.
Det var helt fantastisk, og en stor del af den øvrige aftens samtaleemne,
vi var færdige af grin over hende, på den gode måde hvor man får ondt
i hele ansigtet.
Derudover blev der taget billeder, man normalt ikke selv lige ville tage, dejlige
minder selv af min far blev der taget billeder, og han er ellers total imod,
at vi tager billeder af ham…..så tak for det
Tænker over hvordan jeg kan forklare, hvor fedt det var, men det skal altså bare
opleves. Kan kun varmt anbefale det, booker hende gerne selv igen – ALLE pengene værd.

Mvh
Tina Baun Chr.

Konfirmation

Hej Benitta

Til Nikolajs konfirmation var både familie og venner samlet fra nær og fjern. Der var mange mennesker som ikke kendte hinanden, og vi havde derfor brug for en “Ice breaker” til at kick starte selskabet med. Vi valgte Benita til at spille “Under Cover” fotograf, fordi den profil passede perfekt ind i et konfirmations billed, således de færreste ville lugte lunten, før at det begyndte at blive rigtig morsomt.
Vi fik i den grad grinet, og alle fik pludseligt et fælles samtale emne, som skabte dialog på kryds og tværs af selskabet.

Tusinde tak for et super indslag!

Hilsen
Kristian Linder

Anne Tang

Her er lige et par ord fra Holstebro, om underholdningen ved vores mors og fars sølvbryllup.
Troværdig og professionel fotograf ønskes. JA det fik vi ikke, godt, for det var sikkert heller ikke blevet de samme billeder af familien.
NEJ vi fik en aldeles superfræk, sjov, anderledes, om end noget mærkelig fotograf. (som vi jo glædeligt havde bestilt)
Tusind TAK for alle de sjove billeder, som sikkert er de bedste familie billeder der er blevet taget i mands minde….TAK TAK.

Hilsen Anne Tang.

Tove og Jens fra Roskilde

Oldemor & oldefars Guldbryllup.

Uhaaaaaa, der tog du godt nok fusen på os alle sammen .
Vi som troede at oldemor & oldefar havde hyret en rigtig dygtig fotograf til deres guldbryllup.
Ihhhhh hvor var du dog morsom og rigtig sjov.
Oldemor & oldefar var nok dem som morede sig mest over dig som fup-fotograf, da det jo var dem som havde hyret dig…..de kan bare vente sig !!!
Nå men jeg vil gerne på oldemor, oldefars og resten af familiens vegne, sige jer stor TAK, for en noget anderledes og underholdende fotograf…….. en dag vi aldrig vil glemme.

De venligste hilsner
Tove & Jens fra Roskilde.

Lise Lotte Sønderup

Hej Benitta
Tusinde tak for et godt indslag og kickoff til min Hawaii fest i Holstebro Badeland, du fik narrede de fleste af mine gæster og alle morede sig gevaldigt 🙂
Du gik lige til grænsen m.h.t. og være ubehølvet 🙂 og da du begyndte og tage af vores mad til din hund derhjemme, gik det rigtig godt hi hi
Du er god til at sætte gang i en fest og alle pengene værd.
Vil også lige sige dig stor tak for alle billederne, de blev rigtig sjove og festlige.
Med venlig hilsen
Lise Lotte Sønderup

Hej Benitta og så manne slavs tak for sidst.

Fantastisk topklasse underholdning. Både Fupfotograf og Tubberware Randi sad lige i skabet. Alle har rost vores firma tur til skyerne. Det er jo netop denne form for uforpligtigende underholdning som passer til en firma tur. Folket skal underholdes og det blev de til en 12´er på den nye skala.
Vi vil helt sikkert vende tilbage og prøve en af dine andre figurer.

Blue Water Shipping, Odense
Per Offersen

Hej Benitta

Tusind tak for sidst, det levede fuldt ud til vores forventninger og mere til, det var bare et rigtig godt show du leverede til min fars 60 års fødselsdag.

Det var et kanon show og alle troede du var en rigtig fotograf til at begynde med, hvilket var super og lige det der var meningen. Da du så udviklede dig til en fupfotograf, gik det selvfølgelig op for folk (nogen før nogen andre), og alle spillede med på den og var med på den værste, det var bare hyldende morsomt og du gjorde det rigtig godt. Vi har også fået rigtig mange gode tilbagemeldinger og alle synes det havde været rigtig sjovt og et kanon indslag til festen. Så tusind tak fordi, du gjorde festen endnu mere underholdende og festlig og også en tak for alle de mange flotte og helt kanon billeder du har fået taget, det er et dejligt minde at kunne give videre til mine forældre.

Venlig hilsen
Mette Madsen