Go to Top

Referencer

Referencer

Det er altid med en vis ærefrygt, at vi hos Bambino Booking indtager scenen til de fester, vi er hyret til, uanset om det er en fødselsdag, firmafest, konfirmation eller et bryllup. Vi får kun én chance til at gøre festen ekstra uforglemmelig med vores sjove underholdning. Derfor er vi særdeles stolte og taknemmelige for de fine ord, som I kunder tager jer tid til at skrive til os som respons på vores festunderholdning. Det betyder mere, end I aner. I kan læse mere omtale på vores Facebookside og på Trustpilot, men her er et lille udvalg af ordene, vi får med på vejen.

Anmeldelser

Fantastisk underholdning til mine forældres bryllup

Terapeuten Lykke Gør-ting var fuldstændig fantastisk underholdning til mine forældres bryllup, både unge og gamle havde en fest og grinte med. Benitta var forberedt helt ud til fingerspidserne. Helt klart noget vi vil anbefale til andre og måske selv købe en anden god gang.

Knus fra Kamilla.

Underholdning til min datter’ s konfirmation

Tak for det sjoveste show, som du leverede i figuren skole psykologen Lykke Gørting til min datter’ s konfirmation. Du gjorde det så GODT og hele salen var underholdt MAX. Lidt af en opgave at komme ud til sådan et teenager show, men fornemmelsen for at være sjov og uden at gå over grænsen er helt på plads hos “Lykke Gørting” !! Vi griner af dig endnu og kan varmt anbefale et show med en af dine figurer
100% sjov underholdning !!

Mvh. Lene Reinmark.

Terapeuten til guldbryllup

Benitta er kanon. Vi valgte terapeuten til guldbryllup. Hun var fantastisk til at improviserer, og tilpasse sig gæsterne. Gæsterne var flade af grin.

Kh. Birgitte Nielsen.

70 års fødselsdag

Vi havde booket Lykke Gør-Ting terapeut til vores mors 70 års fødselsdag. Det var alletiders underholdning, både mor og alle os gæster blev underholdt og vi fik en masse grin. Vi kan kun anbefale Benitta Bambino Booking til alle.

De varmeste hilsner fra Anne Sall

Super underholdende

Super underholdende, sjov og morsom. Går lige til stregen, men ikke over. Arbejder med stor professionalisme. Meget opmærksom på at det skal være sjovt for den der er hovedpersonen. – Meget god til at inddrage alle ønskede pointer. Kan varmt anbefale Benitta.

Venlig hilsen Helle Kjær.

Anmeldelser

Super skøn underholdning

Hjertevarm og nem at holde af verdens bedste sygeplejersken Lise Lotte. Vi gav vores kammerat Balle en uforglemmelig 40 års fødselsdag. Han hadede os under showet, men bagefter var han glad og siger han aldrig kunne få et bedre minde som han sent vil glemme. Gæsterne selv sagde det var et kanon sjovt indslag og Benitta lovede latterkrampe………… Det passede….. har aldrig grint så meget. Tusind tak Benitta. Prøv et show før din nabo, det bliver en oplevelse i sent vil glemme.
K.h Anne Engell.

Totalt underholdende show!!!

Benitta er simpelt hen så sjov. Hele selskabet var totalt solgt. Klar anbefaling herfra. Fødselaren havde tårenetrillende ned af kinderne af grin og Benitta var fantastisk til at improvisere og inddrage flere gæster i showet.

De sødeste hilsen fra Britta.

Fantastisk underholdning til konfirmanden

Helt igennem fantastisk underholdning. Det levede op til (og over) alle forventninger, og gav ikke kun konfirmanden, men alle gæster en uforglemmelig dag.

Hilsen Lotte Hjaltelin Andersen.

Underholdning til 50 års fødselsdag

Vi havde besøg af sygeplejersken til min mands 50 års fødselsdag. En anden måde at få sagt et par sjove ting om manden. Kan kun anbefales videre. Det gode er jo også at hun har flere figurer(roller) og derfor kan hun jo passe ind i alle selskaber.

Knus fra Marianne.

Energi fyldt show

Sygeplejersken Liselotte kom energifyldt ind i rummet og gav festen et ganske særligt bidrag, der helt sikkert vil vække glade minder i lang tid fremover. Kan helt sikkert varmt anbefales.

De varmeste hilsner fra Lise Møller.

Underholdning i verdensklasse

Skide skægt – Benitta er simpelthen underholdning i verdensklasse. Havde booket hende (den strippende sygeplejerske Liselotte fra stuegang), som en overraskelse til min mand ved vores bryllup. Benitta gjorde showet utrolig personligt og vores gæster græd af grin.

Thea Bak Eriksen.

Anmeldelser

Total professionel underholdning

Total professionel uanset hvilket show hun fremfører. Overholder sine aftaler til kunden. Og et sødt og kært menneske.

Al ros og respekt herfra Lisbeth.

FANTASTISK underholdning

FANTASTISK underholdning, kan varmt anbefales. Hun har bare publikum med lige fra starten. Det er i alt fald noget vi og vores gæster ser tilbage på med et kæmpe smil på læberne.

Mvh. Anette.

Super behandling og kanon oplevelse

Super prof, hele vejen igennem. Super behandling fra første samtale til selve showet… sindssygt sjovt…. kanon oplevelse.

Brian Frederiksen.

Prikken over i ‘et for vores bryllup

Helt igennem fantastisk. Kan ikke andet end at komme med rosende ord, helt igennem fantastisk sjov og er helt perfekt til et godt grin, dit besøg til vores bryllup var SÅ fantastisk sjovt og alle vores gæster snakker og griner fortsat om det, det var med til at sætte prikken over i ‘et for vores bryllup. Hvis man står og gerne vil ha en sjov oplevelse SÅ book for den da, det er det hele værd. Tak fordi du ville være med til at give min mand en fantastisk overraskelse.

De kærligste hilsner fra Stig og Marie.

Professionel top underholdning

Søger i professionel top underholdning… Så tag kontakt til www. Bambino – Booking.dk Der er med garanti risiko for Latterkrampe og Smilerynker fra første minut… Benitta var fantastisk.

Mvh Jens Nielsen.

Anmeldelser

Underholdning til fest

Hej Randi Tusind tak for din fremvisning af tupperware fra det nye katalog, noget anderledes plastik produkter end forventet. Ha Ha fantastisk underholdning, mega god til at få alle med. Det har været en fornøjelse at booke Benitta til vores lille fest. TAK

Venlig hilsen Hørning Gymnastikforening
Thomas Rønnow.

Fantastisk!!

Vi var så heldige at have besøg af Tupperware-Randi fra Bambino-Booking til vores firmajulefrokost i fredags, og det var intet mindre end fantastisk fra start til slut. Man får i den grad rørt lattermusklerne. Kan varmt anbefales!

M.v.h. Sofie Ravn.

Julefrokost

Hej Benitta

Jeg kan på vegne af festudvalget og resten af selskabets vegne klart melde tilbage at det var super god underholdning. Det var rigtig sjovt og passede perfekt ind i vores firma julefrokost. Du formåede virkelig at sætte gang i vores fest og folk morede sig virkelig. Det levede 100 % op til vores forventninger.

Med venlig hilsen
SK Forsyning A/S

Byfest i Mønsted

Her lige en tilbagemelding fra Mønsted.
Du var simpelthen byfestens højdepunkt, alle snakker om dig, og dem der så dig torsdag, roser dig til skyerne, og dem der gik glip af dig, ærgrer sig jammerligt.
Du forstår at ramme bredt, så både ung og gammel kan grine, og du rammer lige den balance, hvor det er rigtig sjovt, og ikke plat eller vammelt. Bliv endelig ved med det du gør, for det er du rigtig god til.

Jeg håber du får rigtig god vind i sejlene fremover, og jeg håber også, at jeg skal se dig optræde igen engang.

Mange Hilsner
Jette Bertel Mønsted

Privat fest

Kære Benitta.
Tusind Tak for en super fed underholdning til min fest i lørdags. Det er ikke løgn, når du i din folder skriver ” Underholdning i Verdensklasse”, for det må jeg sige at det var !!!!!

Det er lang tid siden at jeg har grint så meget – jeg havde helt ondt i kæberne bagefter. Jeg vil også gerne lige fortælle dig, at mine gæsters tilbagemelding på dit show har været meget positivt. Mange roser til dig….
Endnu engang tusinde tak og god medvind fremover.

Knus fra Lajla i Skive.

Vildbjerg Apotek

Hej Benitta.
Jeg vil gerne sige dig tak for sidst. Vi morede os alle fortrinligt, du var et rigtigt godt indslag. Særlig vil jeg sige dig tak for det du lavede om chefen, det ramte du perfekt og gik ikke over grænsen. Han syntes også at det var rigtig sjovt. Man er altid nervøs, når man udlevere noget om en anden person til en, man ikke kender, det ramte du perfekt, og gik ikke over grænsen, tak for det.

Hilsen Dagmar.
Vildbjerg Apotek.

Blue Water Shipping

Hej Benitta og så manne slavs tak for sidst.
Fantastisk topklasse underholdning. Både Fupfotograf og Tubberware Randi sad lige i skabet. Alle har rost vores firma tur til skyerne. Det er jo netop denne form for uforpligtigende underholdning som passer til en firma tur. Folket skal underholdes og det blev de til en 12´er på den nye skala.
Vi vil helt sikkert vende tilbage og prøve en af dine andre figurer.

Blue Water Shipping, Odense
Per Offersen

Forsamlingshus på Vestsjælland

Vi havde fornøjelsen af at få besøg af Tubberware Randi i vores forsamlingshus på Vestsjælland.

Det er ganske enkelt for genialt. Det er længe siden jeg har set og hørt så mange glade gæster JUBLE i kor over den kvinde altså.

Jeg kan 500% stå inde for, at bedre underholdning skal man godt nok lede længe efter. Det er ikke sidste gang vi har haft besøg af den kvinde, måske bare i en ny forklædning næste gang

Tusind tak endnu engang for besøget.

De kærligste Hilsner fra Charlotte Svendsen.

Anmeldelser

70 års fødselsdag

Fantastisk underholdning! Vi havde i går fup fotografen med til 70 års fødselsdag. Benitta er virkelig god til at få alle med og skabe en fantastisk stemning! Selv efter underholdningen var hun samtaleemne flere gange under festen! Benitta du gør virkelig indtryk på folk! Og alle er vilde med dig! Tusind tak for din fantastiske indsats! Det er ikke sidste gang vi vil bruge dig.

Kærlig hilsen Julie Zia Kjær

Underholdning til kobberbryllup

Vi ønskede os et humoristisk indslag til vores kobberbryllups fest som skulle sprede masser af smil, grin og hysterisk latter for at sætte godt gang i festen….

Og …. Benitta gjorde netop det i hendes karakter Lærke som fup-fotograf …… Hold nu op altså hvor der blev talt meget om det indslag i aftenens løb og dagen efter og vi er sikre på, at vi også fremover kommer til at tale om det indslag for det er bestemt noget folk vil kunne huske.
Helt fantastisk og uovertruffen suveræn underholdning og vi kan kun anbefale at booke Benitta hvis man gerne vil sprede glæde og latter og give sine gæster samt sig selv en kanon oplevelse …..

Mange hilsener og mange tak fra Vivi og Troels.

Fars 70 års fødselsdag

Vi havde hyret fotografen til fars 70 års fødselsdag. Det var SÅ sjovt. Hun formåede at komme rundt til alle gæsterne og det var hylende morsomt. Jeg glæder mig meget til at se billederne fra festen. Kan klart anbefale Bambino Booking.

Kærlig hilsen Tanja.

Mine forældres sølvbryllup

Benitta, gav den som Fup Fotograf, til mine forældres sølvbryllup. Hun var bare fantastisk! – fangede hurtig hvordan de forskellige gæster var, hvem der ku tåle hvad og ellers bare hylende morsom! – Jeg kan helt sikkert anbefale hende, hun var et super indslag og gav lige festen det sidste. Jeg lejer hende gerne en anden gang!

Kærlig hilsen Camilla Arentoft

Levede 100 % op til vores forventninger

Hej Benitta. Tak vi havde en god aften.
Underholdningen levede 100 % op til vores forventninger og du var medvirkende til en god stemning hele aftenen
Vi synes underholdningen med fupfotografen var det helt rigtige valg for os.
Tak for de kanon sjove billeder –
Underholdningen passede også fint ind med at der var ta selv bord

Venlig hilsen
Anders og Anni Markussen

Fødselsdag

Hej

Vi havde Benitta ude som fupfotograf til min mor´s 60 års fødselsdag.
Det var helt fantastisk, og en stor del af den øvrige aftens samtaleemne,
vi var færdige af grin over hende, på den gode måde hvor man får ondt
i hele ansigtet.
Derudover blev der taget billeder, man normalt ikke selv lige ville tage, dejlige
minder selv af min far blev der taget billeder, og han er ellers total imod,
at vi tager billeder af ham…..så tak for det
Tænker over hvordan jeg kan forklare, hvor fedt det var, men det skal altså bare
opleves. Kan kun varmt anbefale det, booker hende gerne selv igen – ALLE pengene værd.

Mvh
Tina Baun Chr.

Super indslag til Konfirmationsfesten

Hej Benitta. Til Nikolajs konfirmation var både familie og venner samlet fra nær og fjern. Der var mange mennesker som ikke kendte hinanden, og vi havde derfor brug for en “Ice breaker” til at kick starte selskabet med. Vi valgte Benita til at spille “Under Cover” fotograf, fordi den profil passede perfekt ind i et konfirmations billed, således de færreste ville lugte lunten, før at det begyndte at blive rigtig morsomt.
Vi fik i den grad grinet, og alle fik pludseligt et fælles samtale emne, som skabte dialog på kryds og tværs af selskabet.

Tusinde tak for et super indslag!

Hilsen
Kristian Linder

Sølvbryllup i Holstebro

Her er lige et par ord fra Holstebro, om underholdningen ved vores mors og fars sølvbryllup.
Troværdig og professionel fotograf ønskes. JA det fik vi ikke, godt, for det var sikkert heller ikke blevet de samme billeder af familien.
NEJ vi fik en aldeles superfræk, sjov, anderledes, om end noget mærkelig fotograf. (som vi jo glædeligt havde bestilt)
Tusind TAK for alle de sjove billeder, som sikkert er de bedste familie billeder der er blevet taget i mands minde….TAK TAK.

Hilsen Anne Tang.

Guldbryllup i Roskilde

Oldemor & oldefars Guldbryllup.

Uhaaaaaa, der tog du godt nok fusen på os alle sammen .
Vi som troede at oldemor & oldefar havde hyret en rigtig dygtig fotograf til deres guldbryllup.
Ihhhhh hvor var du dog morsom og rigtig sjov.
Oldemor & oldefar var nok dem som morede sig mest over dig som fup-fotograf, da det jo var dem som havde hyret dig…..de kan bare vente sig !!!
Nå men jeg vil gerne på oldemor, oldefars og resten af familiens vegne, sige jer stor TAK, for en noget anderledes og underholdende fotograf…….. en dag vi aldrig vil glemme.

De venligste hilsner
Tove & Jens fra Roskilde.

Lise Lotte Sønderup

Hej Benitta
Tusinde tak for et godt indslag og kickoff til min Hawaii fest i Holstebro Badeland, du fik narrede de fleste af mine gæster og alle morede sig gevaldigt 🙂
Du gik lige til grænsen m.h.t. og være ubehøvlet 🙂 og da du begyndte og tage af vores mad til din hund derhjemme, gik det rigtig godt hi hi
Du er god til at sætte gang i en fest og alle pengene værd.
Vil også lige sige dig stor tak for alle billederne, de blev rigtig sjove og festlige.

Med venlig hilsen
Lise Lotte Sønderup

Hej Benitta og så manne slavs tak for sidst.

Fantastisk topklasse underholdning. Både Fupfotograf og Tubberware Randi sad lige i skabet. Alle har rost vores firma tur til skyerne. Det er jo netop denne form for uforpligtigende underholdning som passer til en firma tur. Folket skal underholdes og det blev de til en 12´er på den nye skala.
Vi vil helt sikkert vende tilbage og prøve en af dine andre figurer.

Blue Water Shipping, Odense
Per Offersen

Hej Benitta

Tusind tak for sidst, det levede fuldt ud til vores forventninger og mere til, det var bare et rigtig godt show du leverede til min fars 60 års fødselsdag.

Det var et kanon show og alle troede du var en rigtig fotograf til at begynde med, hvilket var super og lige det der var meningen. Da du så udviklede dig til en fupfotograf, gik det selvfølgelig op for folk (nogen før nogen andre), og alle spillede med på den og var med på den værste, det var bare hyldende morsomt og du gjorde det rigtig godt. Vi har også fået rigtig mange gode tilbagemeldinger og alle synes det havde været rigtig sjovt og et kanon indslag til festen. Så tusind tak fordi, du gjorde festen endnu mere underholdende og festlig og også en tak for alle de mange flotte og helt kanon billeder du har fået taget, det er et dejligt minde at kunne give videre til mine forældre.

Venlig hilsen
Mette Madsen

Anmeldelser

Alletiders underholdning til guldbryllup og sølvbryllup

Tusind tak for alletiders underholdning til guldbryllup og sølvbryllup (mor og far samt søster og svoger) som jodle Heidi. Det var genialt og sjovt og hovedpersonerne snakker stadig om det. Hvor glade de var for den underholdning.

Hilsen Heidi Straarup

Fantastisk underholdning

Jodle Heidi kom og indtog festen med begejstring. Det jeg havde aftalt med Benitta, blev indfriet 100% og mere til. Der var flere af gæsterne der blev inddraget, og de syntes det var sjovt. Ingen grænser blev overskredet, det hele var med supergod humor. Tak for det Jodle Heidi – Benitta – Bambino Booking.

De bedste hilser fra Jette Nielsen.

Steffens fødselsdag

Helt fantastisk en uforglemmelig dag vi havde da du var på besøg ved Steffens og min fødselsdag,
Festen fik lige en ekstra løft, og vore gæster syntes at det var så flot og underholdende indslag du gav.
Det betyd så meget for mig at jeg vil gi dig et stort 12 tal med pil opad.
Du var fantastisk og jeg kan kun varmt anbefale dig til enhver lejlighed for du kan bare så meget og god til at sætte dig ind i den fest der bliver afholdt.
Man går ikke gjalt i byen hvis man vil have et besøg af dig.
De bedste og varmeste anbefalinger herfra

Vivi Bak Kirkegaard

Guldbryllup/sølvbryllup

Det var den bedste idé vi fik da vi ville overraske med underholdning. Og fandt Benita på nettet og slet ingen tvivl om det skulle være jodle Heidi. Det er ikke sidste gang vi gør det og kan absolut anbefales.

Hilsen Heidi Straarup

Hylende morsom og fantastisk performance

Benitta leverer varen og får folk inddraget på allerbedste vis og hun understøtter sit show med små gaver der relaterer til de historier, som er knyttet til hovedpersonen. Som Jodle Heidi gav hun den max gas og tårerne trillede ned ad kinderne på folk så festligt var det. Jeg har før haft hende ude som stripper Åse og var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville se hende igen i en af de andre figurer, som hun underholder med. Det er hver en krone værd og kan VARMT anbefales.

Hilsen Lene Andresen.

Ølfest

Tusind tak fordi du var med til at gøre min fødselsdagsfest (ølfest) til den helt perfekte, for da Jodle Heidi kom på besøg fuldendte du bare festen, sikke et show og hvor var du god.
Der blev virkelig gang i den, og man fik næsten mavekrampe af at grine, du er da bare fantastisk. Du fangede bare de helt rigtige, som også var med på spøgen. En kæmpe ros til dig.

Venlig hilsen Mona.

Jubilæumsfest

Hej Benitta ” Jodle Heidi”
Et fantastisk show hvor jodle Heidi kom ind midt i jubilæumsfesten og lavede et meget personligt og hylende morsomt og godt tilrettelagt underholdningsshow. Vores jubilar Torben fortæller at det var den bedste oplevelse han kunne tænke sig.

Jodle Heidi var rigtig godt forberedt og kunne historier om flere af gæsterne, samt underholde med masser af tyrolerdans / musik og sjove indslag. Hvis vi skulle give stjerner til Jodle Heidi så ville det blive ***** fem stjerner ud af fem mulige.

Tusinde tak for en fed oplevelse.
Med venlig hilsen Stark i Horsens

Anmeldelser

Underholdning til sommerfest

Vi havde æren af at få besøg af den skøre tjener til vores sommerfest i kolonihaveforeningen.
Underholdningen sad lige i skabet og det gav noget at tale om efterfølgende.
Kan helt klart anbefales

Hilsen Maria Holm Gundersen

Skør tjener til julefrokost

Tak for rigtig god underholdning! du fik godt nok sat i gang i det hele, og det blev til en julefrokost, som vort personale sent vil glemme.

Venlig hilsen Kai Verner ( Dan SweepA/S).

Super underholdning

Vi havde besøg af den skøre tjener, og det var hylende morsomt. Hun forstår virkelig at komme vidt omkring og rammer alle aldersgrupper. Hun kan være fræk uden at fornærme og sjofel uden at være vulgær. Hun er alle pengene værd.

Kh. Ninna Lund Nielsen.

Underholdende aften – takket være dig

Hej Benitta.
TAK for sidst!
Vi havde en rigtig god og underholdende aften – takket være dig.
Vi taler stadig om det.
Alle havde ikke opdaget dig i første omgang. Først da du skubbede nogen væk fra
bordet for at fjerne en sovse skål blev de meget forbløffet – og hvad var det for en tjener??
Da du samlede mad ind til din hund, kom med kage til Lars (som er så glad for kage) og lavede gags lå vi flade af grin.
Du var til stor morskab og efterfølgende blev ved med at være det.
I det hele taget fik du lavet en underholdning der var så sjov, at det blev hængende resten af aftenen og det havde vi lige brug for. Så TAK for det.

Med venlig hilsen
Ikast / Brande kommune ”Borgerservice”
BorgerService

Super god underholdning

Tak for sidst. Vi havde en virkelig god julefrokosten takket være dig. Det var så underholdende og sjovt, at vi stadig går rundt og snakker om Den skøre tjener. De bedste anbefalinger herfra.

Personaleforeningen BHE A/S – Sebina Tesnjak.

Hej Benitta- Frk. Balle

Mange tak for et rigtig festligt indslag i til vores venindes 40 års fødselsdag i lørdags.
Frk. Balle levede til fulde op til forventningerne. Hun var “lige tilpas” hverken for meget eller for lidt. Ingen kunne undgå at trække på smilebåndet af hendes upassende kommentarer, der dog holdt sig indenfor rimelighedens grænse.
Hun kom fint rundt blandt gæsterne, vi var flere der nød hendes tryllerier- og ikke mindst hendes opfordring til “tungeslasker” til to pæne kvindelige gæster.
Endnu engang tak for det meget professionelle indslag, de bedste anbefalinger herfra

Marie-Louise Hestbech

Hej frk. Balle/Benitta.

Vi havde en fantastisk dag og du levede helt op til vores forventninger…Eller nej, du var helt igennem fænomenal.
Alle gæster har tilkendegivet at frk. Balle fuldendte festen…
Skulle jeg igen få brug for rigtig god underholdning, som vil kunne få folk til at grine og more sig så tårerne de triller, så vil jeg uden tøven bestille dig igen.

Med venlig hilsen
Lotte Bidstrup

Hej Benitta

Syntes jeg skylder dig og sige tusind tak for den gode underholdning i fredags.
Det var bare så godt. Alle talte om det resten af aftenen og min mor fortalte lige i dag at dem der har nået at sige “tak for sidst” har kommenteret det og var lige så begejstret som vi børn og vores forældre. Vores forældre syntes det var den bedste gave de fik og så kan det jo ikke blive bedre.
Endnu en stor buket roser til dig.
Du er bare super dygtig og har givet stor omtale i vores forældres omgangskreds .Det eneste minus min mor og far syntes der var er at vi ikke fik dig optaget på video, så de kunne nyde din optræden hjemme i stuen og det må siges at være et positivt minus.

GODT GÅET
Mvh Lene Reinmark

Anmeldelser

Fantastisk underholdning til vores bryllup

Fantastisk show med Stripper Åse til vores Biker bryllup. Det var intet mindre end fantastisk. Vi grinede så tårerne trillede. Benitta leverede et fantastisk show og alle gæsterne hyggede sig. Hun fortalte historierne på en rigtig sjov måde og hun var med til at gøre vores dag festlig og lige som vi ønskede det. Vi kan på det varmeste anbefale Benitta. Alle fortjener at opleve hende.

Stor applaus fra Annette.

Bryllupsfest med Stripper Åse

Vi har lige holdt bryllup og hun var en overraskelse til min mand…og det skal jeg love for det blev. Hun er en oplevelse og helt klart pengene værd. Hun forstår virkelig at få hele selskabet med og taget til at løfte sig for gæsternes latter…Hun skal opleves…vi siger i hvertfald tusind tak på alles vegne for et super show i Skyttehuset.

Knus fra Jesper og Gitte

Sjov strip som festunderholdning

Hej Benitta. Tusinde tusinde tak for et fantastisk show med Stripper Åse i lørdags. Det ramte lige i plet. Alle var helt færdige af grin, havde mave-kramper og tårerne trillede ned ad kinderne. Din fordeling af historier om Kristian samt selve showet (WAUW) var bare perfekt. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Du får fem ud af fem smileys.

Mvh Janni

Hej Benitta (stripper Åse) ha…..ha….

Du var absolut med til at gøre Jørn fest, til en uforglemmelig dag.
Og du levede helt op til de forventninger og forestillinger jeg havde. Alle vores gæster fik en på opleveren. Har kun fået positive tilbage meldinger både på din optræden og festen i det hele taget. Og Jørn er stadig ikke kommet over at jeg kunne finde på sådan noget.
Kan du også have en rigtig god sommer.

Mange sommer hilsner
Connie og Jørn

Anmeldelser

Dejlig optræden til vores julefrokost

Vi var superglade for et besøg af Strisser Åse, som med god humor blev midtpunktet for vor fest for en stund. Tak for nogle fede grin, mine kolleger snakker meget om det her mandag morgen.
En dejlig julefrokost, som blev hjulpet på vej af din dejlige optræden. Tak!

Hilsen Tina Rahbek Falk

Suveræn underholdning

Underholdning på meget højt plan!! Dybt professionel og får tilpasset showet til festen. Strisser Åse blev booket til min mands 30 års fødselsdag som en surprice. Hele festen var færdige af grin og alle aldersgrupper hyggede sig. Det bliver der talt om lang tid fremover.

Mvh. Christina Lauersen.

Fantastisk underholdning

Benitta forklædt som Strisser Åse, lavede et fedt og hyle-morsomt show, som fik lattermusklerne strammet helt op. Hun formåede at kombinere sine mere eller mindre frække tilnærmelser, med små-pinlige personlige detaljer om fødselaren – efter mit ønske og informationer til Benitta. Hendes karakter og forklædning som Strisser-Åse er gennemført og hun fanger og underholder sit publikum på den sjoveste vis.  Jeg ønskede at give fødselaren en “personlig gave” og Benitta skuffede mig IKKE. Vi griner og snakker stadig om hende – unge som ældre. Tak for oplevelsen Benitta.

Kærlig hilsen Rikke Moselund.

Sjovt indslag midt under julefrokosten

Politiet kom midt under julefrokosten. Vi havde hyret Strisser Åse til at ruske lidt op i udvalgte kollegaer under den årlige julefrokost. Det klarede hun og hun lavede et fantastisk show med både kropsvisiteringer, strisser skrappe reprimander og et stripshow som vi sent glemmer. Kan anbefales.

Tina Bjerre Tørring.

Konfirmations fest m. strisser Åse

Til vores datters konfirmations fest, kom strisser Åse til stor overraskelse for alle. Det var virkelig et super godt show, hvor der i den grad blev sat gang i lattermusklerne – Vores datter synes at det havde været super godt, også selvom der kom en del afsløringer frem om hende. Gæsterne og vi takker for et kanon godt show der 100 % varmt kan anbefales.

De varmeste hilsner
Gitte Søklint

Holstebro politi

En lille hilsen fra Holstebro politi.
Et forrygende show. God situations fornemmelse. God til af strikke vores historier ind i showet. Super sjov og professionel underholdning. Godt show med masser af humor.

Tak for en underholdende aften.
De varmeste hilsner Holstebro politi.

Heidi & Bjarnes Bryllup

Hej Benitta.

Vi vil gerne sige dig STOR TAK for dit meget underholdende show ved Heidi & Bjarnes bryllup. Vi var særdeles godt underholdt, unge som gamle. Folk vågnede da i hvert fald op da sirenen gik i gang. Vi syntes at du var god til at bruge de historier vi havde skrevet, til noget virkelig sjovt og at det var nogle sjove ting, som du brugte som rekvisitter (Brækspand & kabelpokal osv.)

Brudgommen var noget rystet et par minutter, da han blev plantet på stolen og du lavede dit stripshow. Men vi skulle sige fra ham at han ikke led nogen overlast.
Vi sad virkelig spændt og ventede på ” GAD VIDE HVAD HUN NU, FINDER PÅ ”
Han syntes at det var total godt. Alle gæsterne gav udtryk for at det var et meget underholdende show. Alle var bare færdige af grin.
Kun store roser herfra.

Vi håber at vi kommer til at se dig optræde en anden gang.

Med venlig hilsen Connie & Brian Orla.
( Thorsminde.)

Dan cake Give (Julefrokost)

Først vil vi gerne sige dig tak, for et super, sjovt og meget underholdende indslag til vores firma-julefrokost, hvor du troppede op som Strisser Åse.
Vi havde spekuleret meget på hvilken underholdning vi skulle vælge, da der er så mange forskellige shows at vælge imellem.

Vi valgte Strisse Åse og det er vi glade for nu. Du var simpelthen det sjoveste indslag hele aftenen.

Vi vil gerne rose dig for den morsomme måde, du fik afleveret dine rekvisitter på. Det var rigtigt sjovt for alle ”ofrene ” men bestemt også for os andre.
For ikke at forglemme dit strip show, det var rigtigt sjovt.
Tusind tak for et godt show.

Hilsen
Dan cake Give.

Kenneth Lauresen

Til vores Firma-julefrokost fik vi pludselig uventet besøg af Strisser Åse, som ankom med fuld sirene og tog fusen på os alle sammen.
Hun fortalte at vi havde haft indbrud i vores butik – hvilket vi var noget overraskede over.

Strisser åse ville så derfor – FLINK som hun er….. komme forbi til vores julefrokost med de stjålne ting fra firmaet – Tak for det. Hun havde nemlig som den hurtige politibetjent allerede arresteret de to tyve som havde lavet ” Brækket ”.
Når man lige nævner ” Bræk ”…ja så var vi nærmest ved at brække os af grin, da showets slutning endte med et sjovt strip show – som ingen har set magen til før. Ej hvor vi dog grinte – Det var total i orden show som du leverede.

Tusind tak for sjov underholdning.
Med venlig hilsen
Kenneth Lauresen

Morsø Bank

Tak for et fantastisk show.
DET VAR VERDENSKLASSE.
Strisser Åse fik virkelig sat gang i lattermusklerne hos alle
( ca.90 Bankfolk) – og så var festen jo ligesom skudt i gang. Dine parodier af vores kollegaer var virkelig i øjet – og din evne til at involverer publikum med små friske bemærkninger og en fræk flirt hen over middagsbordet var helt i topklasse. Strip showet var simpelthen så morsomt og underholdende. Vi lå alle sammen flade af grin. ” SUPER ”.

Tusind tak for super underholdning.
Morsø Bank.

Sølvbryllup

Tak, for underholdningen, det var lige i øjet.
Strisser Åse var et virkeligt sjovt indslag til sølvbrylluppet.
Sølvbruden og gommen morede sig i den grad. Historierne ramte plet og rekvisitterne som du havde med passede rigtig flot til historierne……Flot research…
Flere af gæsterne ” Lå flade af grin ” og underholdningen fremkaldte grin og latter også efter du var taget af sted igen.
Alt i alt TOP underholdning som var meget ” prof ” udført.

Hilsen Anja og Henrik.

Borgerhuset i Assentoft

Hej Benitta…

Hvor der er fest – er Strisser-Åse bedst! Allerbedst!!!
Det kan vi sige ja til… og 1000 TAK for en forrygende oplevelse i Borgerhuset i Assentoft til min fars 80 års fødselsdag. Der er ikke mange 80-årige, der har både politiet og en stripper med til festen… Alle morede sig, det var helt perfekt. Du er super-professionel og supergo´. Det er en fest, vi vil mindes med glæde…
Håber vi får lejlighed til at opleve dig i en af dine mange figurer en anden gang…

Jeg vedhæfter lige et dejligt foto af dig og min far.
Ha´ det godt, og rigtig glædelig jul!

De bedste hilsner
Laila

Konfirmation

Hejsa Benitta.
Vores dejlige søn skulle konfirmeres og vi havde længe gået og snakket om at han skulle have en speciel gave, så han altid ville kunne huske sin første store fest – vi havde joket lidt med at han skulle have en stripper -( Meeeennn – det blev alligevel for ”voksent”.) Vi fandt så selveste Strisser Åse ( med strip) på internettet, ringede op og straks var der en fantastisk kemi mellem os – vi fik en sjov, empatisk og total oppe på beatet Benitta, en imødekommende og dejlig pige med pondus i – i røret. Vi sendte lidt info om vores søn og os selv og så ventede vi på det store øjeblik. Jamen, hvad kan man sige? DET VAR ET FANTASTISK SHOW – Hylende morsomt og dybt professionelt. Strisser Åse gav den så meget gas og var så god, at det bare må opleves, før man kan forstå, hvor suverænt sjovt det er. Vi kan kun give strisser åse vores varmeste anbefalinger. Tusind tak for indsatsen, du var dagens højdepunkt – ALLE uden undtagelse var vildt begejstrede.

Lise Duusgaard – Martins mor.

Anmeldelser

Underholdning til guldbryllup

Hej Benitta & Niller. Tak for sidst, supergod underholdning til vores guldbryllup, det fik gang i smilebåndene hos både de unge og de lidt ældre.
Det var sjovt med de personlige indslag om nogle af vores gæster, det var til UG.
God jul og godt nytår til jer.

Hilsen Niller & Birthe.

Sommerfest

Helt igennem totalt fantastisk! Du er simpelthen SÅ hylende morsom, og vi var vilde med dit show.
Vi var flere der havde helt ondt i maven af at grine.
Du er eminent til at bruge de oplysninger vi havde leveret til dig på en helt fantastisk måde og alle ramte spot on!
Tusind tak fordi du var med til at løfte vores sommerfest.
Fantastisk!

Hilsen Lene Ziegler Vestergaard.

Underholdning til fødselaren

Bambino booking ramte endnu engang plet! Det lykkedes af holde fødselarende i fokus og samtidig inddrage alle gæsterne! Det var hylende morsomt og “swinger parret” blev et samtaleemne resten af aften.

De bedste hilsner Helle Mølgaard.

Anmeldelser

Underholdning til fest

Hej Benitta.

Det var en kanon aften og underholdningen var helt i top, den levede 120 % op til mine/vores forventninger.
Du fik alle med, og alle synes du var rigtig god. Jeg er fuldt ud tilfreds.
Du leverede et show der var sammenhængende, og super sjovt!
Det var rigtig skægt det indslag med “da hønsehuset brændte”, da far skulle have den hat på 🙂
Så du får top point herfra. Så alt i alt var du en kæmpe succes!

Med venlig hilsen
Cathrine

Underholdning til guldbryllup

Kære Benitta / Tante Tut.
Tusind tak for sjov og festlig underholdning.
Vi havde hyret Tante Tut til at komme og underholde ved vores forældres Guldbryllup.
Alle morede sig rigtig meget, og alle gæsterne var fuldstændig færdige af grin.( Tårende trillede ned af kinderne – så meget grinte vi.)
Vi valgte Tante Tut, i stedet for en sang og det var 100 gange sjovere. Vi vil gerne med varmeste tanker, anbefale dig til andre – Tante Tut var bare rigtig god og sjov.

Hilsen
Lene Barbesgaard & Birgit Thomsen.

Det er ALLE penge hver

Ikke mindre end fantastik! Benitta er GULD værd! Havde fornøjelsen af overraske min forældre til deres fødselsdag, og har slet ikke fortrudt at have valgt Benitta til at underholde! Det er ALLE penge hver, og kan varmt Anbefales!!!!

Venlig Hilsen Pernille.

Bedre underholdning findes ikke!

Bedre underholdning findes ikke. Det var hylende morsomt og professionelt udført. Fødselaren (70 år) havde ondt i maven af grin. Alle pengene værd.

Hilsen Margit

Fantastisk underholdning

Benitta har underholdt personalet i Malernes Aktieselskab Herning, til vores firma aften i Laugesens Have. Jeg vil klart anbefale Benitta til jeres fest.

Mvh. Michael Larsen

Ikke mindre end fantastik!

Benitta er GULD værd! Havde fornøjelsen af overraske min forældre til deres fødselsdag, og har slet ikke fortrudt at have valgt Benitta til at underholde! Det er ALLE penge hver, og kan varmt Anbefales!!!!

Venlig Hilsen Pernille.

Anmeldelser

Top underholdning til festen

Hun skal bare opleves. Helt fantastiks underholdning, til alle slags fester. Snyd ikke dig selv for topunderholdning fra denne fantastiske quinde.

Hilsen Anette.

Bedste underholdning nogensinde

Hylende morsomt, personligt og godt forberedt.Bedste underholdning nogensinde. Unge som ældre lå flade af grin over Rytme Dortes mavedans.

Hilsen Catja.

Fantastisk underholdning til vores sølvbryllupsfest

Tak for en fantastisk underholdning – alle var vilde med dig. Du var så fint et afbræk i vores sølvbryllupsfest – så tak fordi at du kom.

Hilsen Jan og Dorthe.

Super god og sjov underholdning

Hej Benitta. Det var en super god og sjov underholdning – de begivenheder du havde fået oplyst omkring Jonas, fik du bare formidlet på en rigtigt god og sjov måde.

Jonas var meget glad for din underholdning og gæsterne var meget begejstrede – alle morede sig kongeligt – der var en meget positiv tilbagemelding.

Stig og jeg var meget glade for din underholdning og du levede absolut op til vores forventninger – Tak for at det bare var så godt.

Hilsen
Stig og Tina

Kanon underholdning

Det var helt kanon underholdning og der er allerede flere af mine kollegaer der har sagt at de aldrig havde grinet så meget. Jeg havde en kollega som vi grinede af for han tabte helt kæben da du kom ind af døren, da han så din udklædning som mavedanser. Der er indtil flere som har sagt at de aldrig før har grinet så meget.
Tak for at du var med til at bidrage til at vores fest, så folk fik grinet og de har noget at tale om dagene derpå.

Med venlig hilsen
Susanne Kristensen

Nytårskur

Hej Benitta.

Hos Fjordløberne i Frederikssund havde vi i forbindelse med årets Nytårskur, valgt at hyre Benitta Klit til et underholdende indslag, hvilket blev en kæmpe succes ud over alle grænser.

Benitta havde foreslået os at optræde som Rytme Dorthe, da det jo var en motionsforening som skulle underholdes. Jeg skulle komme med 4 historier om 4 forskellige personer, som uden deres egen viden så blev hovedpersoner i showet.

Alle 96 deltagere i Nytårskuren var meget begejstrede for underholdningen.

Vi kan på det varmeste anbefale Benitta til et festligt indslag!

Venlig hilsen
Jan Mathiesen
Fjordløberne i Frederikssund.

Formidabel gang underholdning

Hej Benitta.
Jeg vil lige sige tusinde tusinde tak for en formidabel gang
underholdning.
Du var helt fantastisk, og der var ros til dig fra alle gæsterne jeg
talte med.
Alle syntes det var hylende morsomt.
Helena var rigtig glad for det vi havde arrangeret for hende.

GODT GÅET, OG ENDNU ENGANG TAK!
Stor hilsen fra Palle

Hej “Rytme Dorte”

Skylder dig en STOR TAK for en virkelig vellykket optræden til Jonna og Henning`s sølvbryllup. Jeg må nok sige, at jeg er overrasket over hvor meget du formåede at få med om dem på så kort tid – og så var det jo helt genialt med gaverne du også havde med. Tror ikke der var nogen ved festen der tidligere havde set dig, men du har helt sikkert vundet mange kunder der. Glæder mig til at se videooptagelserne med jer og høre gæsternes latterudbrud – det siger alt om hvor professionelt du udførte det. Du var helt klart det bedste indslag den aften. Vi vil helt sikkert bruge dig igen og foreslå dig til andre.

På familiens vegne sender jeg de “varmeste” efterårs-hilsner

Tina Morsing Nielsen

Hej Benitta

Vi siger 1000 tak for sidst. Det var en sand fornøjelse og du levede op til forventningerne.
Det er altid risikabelt at hyre en til at komme og lave noget underholdning til en fest med mange mennesker og hvor hovedpersonerne betyder meget for en – derfor var vi selvfølgelig også lidt nervøse for om det ville fungere og om dit show ville “falde i god jord”.

Men da jeg ringede til dig for at booke var jeg allerede der ret sikker på, og tryg ved at overlade underholdningen til dig – og det blev jo en kanon oplevelse og fornøjelse. Både for hovedpersonerne, men også for alle gæsterne der morede sig gevaldigt under dit show.

Endnu engang tak for en super indslag.

Mvh
Natasja og brødre

Anmeldelser

Fantastisk underholdning

Fuldstændig fantastisk underholdning, den sad lige i skabet. Der er tænkt over hver en lille detalje, og Benitta er forberedt til fingerspidserne.

De bedste hilsner fra Trine Munch Karlsen

Virkelig sjov underholdning

Virkelig sjov underholdning. Benitta yder en god service og er sød og imødekommende. Vil helt klar anbefale hende til andre.

Hilsen Pernille Aarøe

Lever op til forventningerne og mere til

Uden tvivl det sjoveste jeg nogensinde har oplevet! Humor ud over det forventede & simpelthen så sød!

Mvh. Michelle Nederlund Hansen.

Virkelig sjovt show

Benitta fik alle med, og der var ikke en eneste der ikke synes det var sjovt. Hvis jeg skal planlægge underholdning til en fest, vil jeg helt klart tænke på hende som den første. Alle pengene værd.

Hilsen Toke Christensen.

Anmeldelser

Mest morsomme jeg længe har oplevet!

Helt igennem fantastisk! Det bedste og det mest morsomme jeg længe har oplevet. Benitta er helt utrolig til at bruge de oplysninger hun bliver fodret med, og der garanteret ondt i maven af grin. Kan varmt anbefales! Fantastisk.

De festligste hilsner fra Lene.

HELT GENIALT!!

Hun var simpelthen så god, fra hun trådte ind af døren. Publikum var totalt med og hun gjorde det til en kæmpe succes! De bedste anbefalinger herfra! Vi kommer helt sikkert til at booke hende igen.

Mvh. Trine Leth Sørensen.

50 års fødselsdag

Fantastisk og professionel underholdning til min mands 50 års fødselsdag. Det er bestemt ikke sidste gang vi vil gøre brug af Bambino booking.

Hilsen Bettina Holmberg Hansen

Anmeldelser

Arrangement med vores forhandlere

Hun kan til hver en tid blive ansat hos os! Vi er simpelt hen så glade for Benitta. Senest har hun været vores nye (pinlige) medarbejder ved et arrangement med vores forhandlere. De havde allesammen ondt af mig. Tidligere har vi haft besøg af Strisser Åse ved min mands 50 års fødselsdag. Mega god oplevelse for min mand. Benitta er rigtig god til at føle hvor langt hun kan gå, så det bliver aldrig tå krummende pinligt. Hun får alles opmærksomhed og fuldstændige tillid. Vi elsker hende – og ja, Benitta – det gør vi altså!

De kærligste hilsner fra Bente Geil – Geilsk.

YIT – Omtale af Fup ansat

Hej Benitta.
Tusind tak for super sjov underholdning til vores julefrokost på YIT.
Vi har fået rigtig mange tilbagemeldinger fra vores julefrokost – ALLE har sagt, at det simpelthen har været den sjoveste julefrokost i mange år, og vi har efterhånden holdt en del.
Vi har kun store roser at give dig, du gjorde det rigtig godt – Vi griner stadig.

Hilsen Kontor personalet
YIT.

Danish Crown – Omtale af fupansat

Vi her på Danish Crown havde arrangeret ” underholdning ” til vores årlige Julefrokost ,med Benitta, som fupansat og det blev et show, vi sent vil glemme.
Et tilbudt fra Horsens kommune, hvori Benitta skulle i job aktivering, oppe på kontoret ved os kontor piger, i 7 uger. Alle de mandlige kollegaer var noget interesseret i og se hende til vores firma julefrokost, og fuppet – det blev de alle sammen…..Ej, hvor blev de dog skuffet ved synet af Benitta, både verbalt og nonverbalt. He He… ( De troede at hun var en lækker lille sag, men hun var aldeles ” total ” modsat.)
Det var alle tiders show du lavede Benitta, med masser af sjove indslag. Hele vejen igennem dit show, lå vi alle sammen flade af grin.
Da du begyndte at hive din medbragte madpakke frem ved bordet var der ikke et øje tørt, de der sad nærmest, var rundt og fortælle hvad der skete, samtidig med at de var overmandet af latterkrampe. Man kan vist roligt sige, at det var en kæmpe succes. Vi vil gerne her fra Danish Crown sige dig stor TAK for en forrygende og meget underholdende aften.

Mvh.
Danish Crown

HOTEL PROPELLEN

Hej Benitta,
Ja, men det er dog den bedste joke vi nogensinde har lavet med personalet, og de taler stadig om “Randi”.
Bare det at observerer deres forskellige reaktioner, som spændte lige fra latter til medlidenhed og ikke mindst forargelse. Et fantastisk koncept som blev super vellykket, da du er utrolig professionel i din måde at agere på og kørte din rolle lige til grænsen, så du stadig var troværdig. Det er nok værre med min troværdighed i.f.t. personalet, de siger jeg aldrig mere skal komme med en praktikant. 🙂

SUPER god underholdning og en fantastisk aften.

Mvh
HOTEL PROPELLEN
Birgitte Broch

Plejehjemmet “Sct. Olaf”

Hej Benitta.
Tak for underholdningen til vores personalefest. Der bliver stadigvæk talt og grinet af din underholdning. En enkelt person har udtalt, at han på mandag vil gå til ledelsen for at kræve vi ikke skulle ansætte Randi Jensen.
Jeg har kun hørt, at det var alle tiders underholdning.

Venlig hilsen
Steen B. Olesen
Plejehjemmet “Sct. Olaf”

VitaLys I/S

Hejsa Benitta
Tak for den bedste underholdning til vores fest i fredags. Der grines over hele virksomheden i dag.
To medarbejdere har under festen, vædet om du var fup eller rigtig, de har vædet neger kys til hele virksomheden, så det står klar nede i kantinen i dag ha ha ha.
Vi savner Randi i dag, folk havde sådan glædet sig til hun skulle starte herude. Så vi har meddelt medarbejderne at Randi holder barnets første sygedag i dag
Endnu engang tak for en kanon oplevelse og der tog vi sku røven på de andre VitaLysér…… Samt Lysin-pigen, som hun kommer til at hedde fra nu af 🙂

Med venlig hilsen
Malen Mosegaard
VitaLys I/S

MVNO Systems A/S

Hej Benitta
Vi havde hyret ”Randi” til at dukke op til et firmaarrangement, hvor hun skulle agere ny medarbejder. Hun havde foruden været til jobsamtale på vores kontor, som gjorde situationen super realistisk.
Det var ubeskriveligt sjovt, og alle havde en fantastisk aften i selskab med Randi.
Hun var rap i replikken, og fik fyret nogle ting af som stadig er husket og hørt til frokost.

Randi var gennemført kikset, underholdende og fik brudt et par tabu’er der faktisk gjorde at medarbejderne rykkede tættere på hinanden. En fantastisk aften vi sent vil glemme”

Med venlig hilsen
Sabrina D. Nielsen,
Teamchef

Thisted Kommune – Bosted

Som en del af projekt: Wellness og Sansestimulering for beboerne her på plejecenteret havde vi i uge 21 besøg af rytmeterapeuten Lykke Gørting. Vi har flere forskellige målgrupper hos os; senhjerneskadede, demente, somatiske ældre og psykisk syge. Lykke Gørting blev taget rigtig godt imod, og flere af beboerne grinte fra hun trådte ind ad døren, til hun gik igen. Det var en fantastisk formiddag, hvor mange af beboerne blomstrede op og var med på spas og løjer. Til sidst sad vi alle, både beboere og medarbejdere, med sjove hatte, briller og parykker som en opløftende afslutning på arrangementet. Det var rigtig godt, at Benitta til sidst fortalte hvem hun rigtig var, så beboerne ikke troede vi skulle have en så skør ansat her på stedet.

Thisted Kommune

Fupansat

Hej Benitta. Tusind tak for underholdningen til vores julefrokost hvor du var fup-ansat. Det var virkeligt et scoop. Personalet mente, at chefen havde ansat en der var psykisk syg og meget andet og forvirringen var total fordi du havde været til ansættelsessamtale 14 dage inden festen. Showet kan varmt anbefales og vi snakker om det hver dag. SUPER.

Mvh. Gitta Favlund‎

Anmeldelser

Jeg brugte skønne Benitta til et lille privat arrangement, hvor jeg synes der skulle ske lidt ekstra. Det må man sige at der gjorde. Du var fuldstændig fantastisk til at underholde os alle sammen. Selvom aldersforskellen i selskabet var stor. Kom du os alle ved på den helt rigtige og sjove måde. Til at starte med tænkte jeg at selskabet ville være for småt. Men det var det bestemt ikke,  det kunne du nemt klare. Kan kun give dig fem⭐️ for det fantastiske arbejde du gjorde. Jeg skal helt sikkert bruge dig mange gange endnu. Den underholdning vi havde booket var at du skulle være en fup veninde, med din helt egen holdning til alt og alle, og du levede 100 % op til vores forventninger.  Igen du er en fantastisk skuespiller.

De kærligste hilsner fra Robin Hougaard

Komisk ”håndværker”strip med Lange Jan.

Mere tekst kommer snart

Mere tekst kommer snart

Menu