Go to Top

Jodle Heidi

Jodle Heidi – lattergaranti!

Med Jodle Heidi er festen sikret underholdning med lattergaranti

Når Jodle Heidi indtager festen bliver gæsterne i den grad præsenteret for den populære dansegenre Tyroler-dans. Heidi driver til dagligt en danseskole med speciale i netop denne genre, så det er en yderst professionel dame, der er på banen.

Jodle Heidi er særligt beundret for sin rytmiske sans på dansegulvet, som hun har lært under et studie-ophold hos Hansi Hinterseer. 

Showet

Jodle Heidi kommer dansende ind til festen til stor morskab for gæsterne. Med hoftevrik og tyroler-sving fortæller hun alle gæsterne, at hun nu vil udøve en freestyle tyrolerdans sammen med festens hovedperson. Han/hun har gået til dans hos Heidi i snart et år, men til Heidi’s store overraskelse har ingen af gæsterne hørt om dette ”Vild Med Dans-projekt”!

Jodle Heidi går nu i gang med sin dans sammen med festens hovedperson, så alle ved selvsyn kan se, hvor dygtig en tyrolerdanser han/hun er.

Husk – Jodle Heidi står gerne til rådighed med at flette sjove og/eller “pinlige” historier om festens hovedperson ind i sit show.

Der er dømt latterkramper med Heidi som instruktør i tyrolerdans

Jodle Heidi har altid lidt ekstra tyrolerudstyr med i tasken, så festens hovedperson kan blive klædt standsmæssigt på til opvisningen. Gæsterne får herefter med egne øjne at se, hvad festens hovedperson har lært om tyrolerdans, og det er ikke småting, skulle vi hilse og sige! østrigske rytmer fylder rummet, og til stor fornøjelse for både festens hovedperson og for gæsterne vises nu – bevægelser, som sjældent er set før. Ikke et øje er tørt, når først Jodle Heidi går i gang.

Jodle Heidi er perfekt underholdning til alle typer af festlige arrangementer

Jodle Heidi er sjov og anderledes underholdning til alle typer fester lige fra konfirmation, fødselsdag og svendegilde til bryllup og polterabend. Jodle Heidi er et morsomt alternativ til festsangen eller -talen. Og skal virksomheder holde jubilæum, julefrokost eller firmafest er hun med til at sørge for, der er noget at tale om, når man møder ind mandag morgen.

Jodle Heidi er en figur, der skal opleves!

Showets varighed

Ca. 25 minutter.

 

Se videoer:

Referencer

Alletiders underholdning til guldbryllup og sølvbryllup

Tusind tak for alletiders underholdning til guldbryllup og sølvbryllup (mor og far samt søster og svoger) som jodle Heidi. Det var genialt og sjovt og hovedpersonerne snakker stadig om det. Hvor glade de var for den underholdning.

Hilsen Heidi Straarup

Fantastisk underholdning

Jodle Heidi kom og indtog festen med begejstring. Det jeg havde aftalt med Benitta, blev indfriet 100% og mere til. Der var flere af gæsterne der blev inddraget, og de syntes det var sjovt. Ingen grænser blev overskredet, det hele var med supergod humor. Tak for det Jodle Heidi – Benitta – Bambino Booking.

De bedste hilser fra Jette Nielsen.

Steffens fødselsdag

Helt fantastisk en uforglemmelig dag vi havde da du var på besøg ved Steffens og min fødselsdag,
Festen fik lige en ekstra løft, og vore gæster syntes at det var så flot og underholdende indslag du gav.
Det betyd så meget for mig at jeg vil gi dig et stort 12 tal med pil opad.
Du var fantastisk og jeg kan kun varmt anbefale dig til enhver lejlighed for du kan bare så meget og god til at sætte dig ind i den fest der bliver afholdt.
Man går ikke gjalt i byen hvis man vil have et besøg af dig.
De bedste og varmeste anbefalinger herfra

Vivi Bak Kirkegaard

Guldbryllup/sølvbryllup

Det var den bedste idé vi fik da vi ville overraske med underholdning. Og fandt Benita på nettet og slet ingen tvivl om det skulle være jodle Heidi. Det er ikke sidste gang vi gør det og kan absolut anbefales.

Hilsen Heidi Straarup

Hylende morsom og fantastisk performance

Benitta leverer varen og får folk inddraget på allerbedste vis og hun understøtter sit show med små gaver der relaterer til de historier, som er knyttet til hovedpersonen. Som Jodle Heidi gav hun den max gas og tårerne trillede ned ad kinderne på folk så festligt var det. Jeg har før haft hende ude som stripper Åse og var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville se hende igen i en af de andre figurer, som hun underholder med. Det er hver en krone værd og kan VARMT anbefales.

Hilsen Lene Andresen.

Ølfest

Tusind tak fordi du var med til at gøre min fødselsdagsfest (ølfest) til den helt perfekte, for da Jodle Heidi kom på besøg fuldendte du bare festen, sikke et show og hvor var du god.
Der blev virkelig gang i den, og man fik næsten mavekrampe af at grine, du er da bare fantastisk. Du fangede bare de helt rigtige, som også var med på spøgen. En kæmpe ros til dig.

Venlig hilsen Mona.

Jubilæumsfest

Hej Benitta ” Jodle Heidi”
Et fantastisk show hvor jodle Heidi kom ind midt i jubilæumsfesten og lavede et meget personligt og hylende morsomt og godt tilrettelagt underholdningsshow. Vores jubilar Torben fortæller at det var den bedste oplevelse han kunne tænke sig.

Jodle Heidi var rigtig godt forberedt og kunne historier om flere af gæsterne, samt underholde med masser af tyrolerdans / musik og sjove indslag. Hvis vi skulle give stjerner til Jodle Heidi så ville det blive ***** fem stjerner ud af fem mulige.

Tusinde tak for en fed oplevelse.
Med venlig hilsen Stark i Horsens