Go to Top

Swinger Party

Økologisk swingerparty – med på lidt af hvert. Forrygende og hylende morsom underholdning til festen.

Når festen får besøg af blomsterbinderen Dorrit og kartoffelavleren Niels fra Den Økologiske Swingerklub får du med garanti en helt ny opfattelse af konceptet swingerklub – og måske overvejer du endda at aflægge den helt udsædvanlige klub et personligt besøg. Dorrit og Niels underholder med sjove historier og garanterer dig et show fyldt med overraskelser og motion til lattermusklerne hos alle – unge som ældre.

Showet

Når Dorrit og Niels ikke passer deres lille landbrug og økologiske gårdbutik, er de værter i deres nye gesjæft på gården: Den Økologiske Swingerklub. Til festen aflægger de f.eks. hovedpersonen(erne), der fejres, et bette visit – når de nu lige var på de kanter. Så kan de også samtidigt aflevere det stykke legetøj, der blev glemt i klubben forleden dag. Eller de genkender og hilser overstrømmende på deres nye medlem (eller uden-lem), der tilfældigvis er med som gæst til festen, de er hyret til at underholde ved. Uanset hvad Dorrit og Niels finder på af indgangsvinkler til deres lille visit, er det underholdning i verdensklasse. Nogle må endda ud at hælde vandet fra kartoflerne af bar’ grin.

Hellere en god trekant end en ond cirkel

Når Dorrit og Niels indtager festen, bliver I præsenteret for henholdsvis tyren Niels (da han er født i maj) og blomsterbinderen Dorrit. Dorrit har grønne fingre og er god til at få ting til at vokse, og Niels syn’s bare, han er en heldig kartoffel med sådan en dejlig hustru. Dorrit og Niels har i deres mangeårige åbne ægteskab besøgt en del swingerklubber, men mente, at det kunne de gøre meget bedre. Derfor åbnede de deres helt egen swingerklub i det tomme lokale ved siden af Gårdbutikken. Og ligesom deres gårdbutik skulle den naturligvis være økologisk – kun med naturlige sprøjtemidler og uden tilsætningstoffer.

Husk: Er der sarte gæster til festen, så gør os lige opmærksom på det, når I booker swingerparret. Så ta’r Dorrit og Niels naturligvis hensyn til det, og beholder undertøjet på.

Den Økologiske Swingerklub – sjov underholdning fra ende til anden

Dorrit og Niels kan både bookes som standard-show, eller hvor der tages udgangspunkt i sjove historier om festens hovedperson(er), uanset om det er fødselsdagsfesten, brylluppet eller en polterabend m.m.

Parret er også den perfekte underholdning til firmafesten, jubilæet eller julefrokosten, og vi garanterer, der er noget at tale om, når I møder ind mandag morgen.

Showets varighed

Ca. 25 minutter.

Se video:

Referencer

Underholdning til guldbryllup

Hej Benitta & Niller. Tak for sidst, supergod underholdning til vores guldbryllup, det fik gang i smilebåndene hos både de unge og de lidt ældre.
Det var sjovt med de personlige indslag om nogle af vores gæster, det var til UG.
God jul og godt nytår til jer.

Hilsen Niller & Birthe.

Sommerfest

Helt igennem totalt fantastisk! Du er simpelthen SÅ hylende morsom, og vi var vilde med dit show.
Vi var flere der havde helt ondt i maven af at grine.
Du er eminent til at bruge de oplysninger vi havde leveret til dig på en helt fantastisk måde og alle ramte spot on!
Tusind tak fordi du var med til at løfte vores sommerfest.
Fantastisk!

Hilsen Lene Ziegler Vestergaard.

Underholdning til fødselaren

Bambino booking ramte endnu engang plet! Det lykkedes af holde fødselarende i fokus og samtidig inddrage alle gæsterne! Det var hylende morsomt og “swinger parret” blev et samtaleemne resten af aften.

De bedste hilsner Helle Mølgaard.