Go to Top

Tjenershow

Frk. Balles Skøre Tjenershow – når underholdning er bedst

Frk. Balles skrupskøre tjenershow er en sikker succes! Bestil frk. Balle til din næste fest og få en uforglemmelig og lattervækkende oplevelse. Frk. Balle rykker ud til tjeneste og optræder som tjener på slap line til din private fest eller måske til den kommende firmafest?

Der er garanti for en hylende sjov oplevelse, som gæsterne sent vil glemme. Det er underholdning for voksne ud over det sædvanlige.

Frk. Balle – kvindelig tjener med et veludviklet snakketøj

Frk. Balle er en varm og kreativ kvindelig tjener. Hun er vild med hankønsvæsner i alle afskygninger, høj som lav, tyk som tynd.
Hun er kærlig, men aldrig sjofel. Frk. Balle har et veludviklet snakketøj og ved nok, hvordan hun skal få munden på gled – selvtilliden fejler skam ikke noget. Hun elsker mad, især når den er gratis, og hendes erotisk buttede krop fylder serveringskostumet godt ud.

Showet

Sjov underholdning til festen i selskab med frk. Balle

Under festen udfolder frk. Balle sit fulde potentiale. Dine gæster vil ligge flade af grin, hvis de da ikke får maden galt i halsen, når frk. Balle pludselig sender en pose rundt og samler madrester ind til sin sultne hund derhjemme. Måske bliver frk. Balle lidt småforelsket i en gæst og har svært ved at skjule det, eller hun får et opkald på sin mobil og fører en højlydt samtale midt i forsamlingen. Det kan være, at hun belærer gæsterne om hygiejneregler og fortæller historier om uhygiejniske køkkener eller får andre skøre indfald. Frk. Balle har super god fornemmelse for grænsen mellem det sjove, det rigtig sjove og det pinlige. Mulighederne for frk. Balles udfoldelser er mange.

Ved større arrangementer medbringer frk. Balle gerne hele sin tjenerstab, som vil få dine gæster til at ligge flade af grin.

Showet egner sig til fx familiefester, firmafester, julefrokoster m.v.

Frk. Balles show er velegnet til familiefest, firmafest, jubilæum, reception, indvielser, konfirmation, julefrokost, svendegilde, polterabend og andre festlige lejligheder.

Showets varighed

ca. 30 minutter.

 

Se video:

Referencer

Underholdning til sommerfest

Vi havde æren af at få besøg af den skøre tjener til vores sommerfest i kolonihaveforeningen.
Underholdningen sad lige i skabet og det gav noget at tale om efterfølgende.
Kan helt klart anbefales

Hilsen Maria Holm Gundersen

Skør tjener til julefrokost

Tak for rigtig god underholdning! du fik godt nok sat i gang i det hele, og det blev til en julefrokost, som vort personale sent vil glemme.

Venlig hilsen Kai Verner ( Dan SweepA/S).

Super underholdning

Vi havde besøg af den skøre tjener, og det var hylende morsomt. Hun forstår virkelig at komme vidt omkring og rammer alle aldersgrupper. Hun kan være fræk uden at fornærme og sjofel uden at være vulgær. Hun er alle pengene værd.

Kh. Ninna Lund Nielsen.

Underholdende aften – takket være dig

Hej Benitta.
TAK for sidst!
Vi havde en rigtig god og underholdende aften – takket være dig.
Vi taler stadig om det.
Alle havde ikke opdaget dig i første omgang. Først da du skubbede nogen væk fra
bordet for at fjerne en sovse skål blev de meget forbløffet – og hvad var det for en tjener??
Da du samlede mad ind til din hund, kom med kage til Lars (som er så glad for kage) og lavede gags lå vi flade af grin.
Du var til stor morskab og efterfølgende blev ved med at være det.
I det hele taget fik du lavet en underholdning der var så sjov, at det blev hængende resten af aftenen og det havde vi lige brug for. Så TAK for det.

Med venlig hilsen
Ikast / Brande kommune ”Borgerservice”
BorgerService

Super god underholdning

Tak for sidst. Vi havde en virkelig god julefrokosten takket være dig. Det var så underholdende og sjovt, at vi stadig går rundt og snakker om Den skøre tjener. De bedste anbefalinger herfra.

Personaleforeningen BHE A/S – Sebina Tesnjak.

Hej Benitta- Frk. Balle

Mange tak for et rigtig festligt indslag i til vores venindes 40 års fødselsdag i lørdags.
Frk. Balle levede til fulde op til forventningerne. Hun var “lige tilpas” hverken for meget eller for lidt. Ingen kunne undgå at trække på smilebåndet af hendes upassende kommentarer, der dog holdt sig indenfor rimelighedens grænse.
Hun kom fint rundt blandt gæsterne, vi var flere der nød hendes tryllerier- og ikke mindst hendes opfordring til “tungeslasker” til to pæne kvindelige gæster.
Endnu engang tak for det meget professionelle indslag, de bedste anbefalinger herfra

Marie-Louise Hestbech

Hej frk. Balle/Benitta.

Vi havde en fantastisk dag og du levede helt op til vores forventninger…Eller nej, du var helt igennem fænomenal.
Alle gæster har tilkendegivet at frk. Balle fuldendte festen…
Skulle jeg igen få brug for rigtig god underholdning, som vil kunne få folk til at grine og more sig så tårerne de triller, så vil jeg uden tøven bestille dig igen.

Med venlig hilsen
Lotte Bidstrup

Hej Benitta

Syntes jeg skylder dig og sige tusind tak for den gode underholdning i fredags.
Det var bare så godt. Alle talte om det resten af aftenen og min mor fortalte lige i dag at dem der har nået at sige “tak for sidst” har kommenteret det og var lige så begejstret som vi børn og vores forældre. Vores forældre syntes det var den bedste gave de fik og så kan det jo ikke blive bedre.
Endnu en stor buket roser til dig.
Du er bare super dygtig og har givet stor omtale i vores forældres omgangskreds .Det eneste minus min mor og far syntes der var er at vi ikke fik dig optaget på video, så de kunne nyde din optræden hjemme i stuen og det må siges at være et positivt minus.

GODT GÅET
Mvh Lene Reinmark